Jan Slagter neemt uitspraken over M terug

Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, neemt zijn uitspraken over de talkshow M van Margriet van der Linden terug. Hij vindt dat het programma enorm gegroeid is. Dat laat hij vandaag weten in de VARAgids. Het programma van Van der Linden was in het eerste seizoen veel te geformatteerd met onder meer een rare huiszanger die zich overal mee moest bemoeien. Nu al die trucjes zijn losgelaten kijkt het programma wat prettiger weg. Ook Slagter is nu een stuk positiever. 

Slagter vindt dat het programma er erg op vooruit is gegaan. “‘Te Amerikaans’, ‘stop met die maniertjes’, ‘vreselijk orkest’, al die negatieve woorden die ik geroepen heb over M, neem ik terug. Margriet is dit seizoen een verademing om naar te kijken. Mijn complimenten!

Zijn vrouw Ingrid is ook hartstikke enthousiast. “Een verrassing vind ik M, een stuk leuker dan De wereld draait door. De laatste tijd zie je in DWDD toch alleen maar dezelfde gezichten“, zegt zij in de rubriek Buis & Haard.

Ze kijken sowieso graag talkshows, zegt Slagter. “Jinek en Pauw slaan we zelden over. Erna kijk ik het late Journaal nog en laat de honden uit.”

Ingrid: “Ik druip af als de gasten niet interessant zijn.

Het interview over de tv-voorkeuren van Ingrid en Jan leest u via Blendle.

Foto: N. Kroon/MAX

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen