‘Homo Robert Jensen op seksvakanties naar Filipijnen’

Er gaan al jaren geruchten over de vermeende homoseksualiteit van Robert Jensen en daar wordt nog stééds over geroddeld. Bovendien zou hij af en toe op seksvakanties gaan naar de Filipijnen. Dat schrijft het tijdschrift Nieuwe Revu. Er is niet veel bekend over het privéleven van Jensen. Het is niet duidelijk wat hij in zijn vrije tijd doet, het is niet bekend of hij wel eens een liefde in zijn leven heeft en hij heeft ook geen social media. Het leidt ertoe dat er regelmatig over wordt gespeculeerd.

Die speculaties zijn nog altijd volop gaande, weet Nieuwe Revu. “Robert Jensen houdt zijn privéleven angstvallig geheim. Mede daardoor duiken er over Jensen wilde verhalen op over seksvakanties naar de Filippijnen en over zijn vermeende homoseksualiteit.

Eigenlijk geldt hetzelfde voor zijn broer Frank Dane. Hij is ook niet bepaald loslippig over zijn privéleven. “Het is een familiekwaaltje.

Net als Jensen is ook Dane ongelooflijk geheimzinnig. “Van Dane weten we al net zo weinig. Bij wijze van hoge uitzondering liet hij weten dat hij in juli voor het eerst vader wordt én dat hij dus een vriendin heeft. De naam van zijn geliefde mag echter beslist niet bekend worden.

Het is niet duidelijk wat de familie te verbergen heeft. Het is geen geheim dat Dane niet al te graag met Jensen geassocieerd wordt. “Hij werkt onder een pseudoniem zodat de link naar zijn beroemde broer Robert Jensen niet zo snel wordt gelegd.

Momenteel is Dane veruit de succesvolste broer dankzij zijn ochtendshow op 538. Jensen is van de televisie afgehaald, omdat zijn rechts-populistische geluid niet genoeg kijkers trok op RTL 5.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen