SBS 6 komt met eigen Victor Mids: Christian Farla

Geplaatst op Tue 14 May 2019 om 8:40

Het succes van Victor Mids op NPO 1 heeft SBS 6 geïnspireerd om met een eigen tv-illusionist te komen: Christian Farla. Zijn programma Farla, Man Of Mystery gaat dit najaar in première. Dat heeft Talpa Network laten weten. Farla had de afgelopen jaren een theatershow in Walibi World en deed mee aan Britain’s Got Talent en Das Supertalent. Nu is de Nederlandse goochelaar volgens Talpa ‘de grootste illusionist ter wereld’ en een programma op SBS 6 is dan natuurlijk de kers op de taart.

Het programma van Farla klinkt als Victor Mids’ Mindf*ck. “Zo weet Farla in elke aflevering nietsvermoedende voorbijgangers op straat te verbazen en ook verschillende BN’ers ontkomen in het programma niet aan zijn magic kunsten“, meldt een woordvoerder van de zender.

Elke week heeft Farla een bijzondere uitsmijter. “Als klap op de vuurpijl verrast hij de kijker ieder week met een verbluffende eindstunt. Deze unieke combinatie van grote en kleine illusies maken Christian Farla een illusionist van wereldformaat.”

Waarom is Farla volgens Talpa de grootste illusionist ter wereld? “Christian Farla is vandaag door de International Magicians Society (IMS) voor de derde keer benoemd tot de beste illusionist ter wereld. Een bijzondere prestatie want hij is daarmee de enige in Europa die maar liefst drie Merlin Awards heeft gewonnen.”

Farla kreeg de award uitgereikt door IMS-president en -oprichter Tony Hassini, die speciaal voor de uitreiking naar Nederland is gereisd. Eerder wonnen grote illusionisten als David Copperfield en Siegfried & Roy een Merlin Award.

Een precieze uitzenddatum van de SBS 6-show is nog niet bekend. De productie is in handen van ITV Studios Netherlands.

Foto: Farla Illusions
19 Reacties op “SBS 6 komt met eigen Victor Mids: Christian Farla”


 1. Shane Homogeen

  Kijkt geen hond naar op de campingzender. Weet John zelf ook wel.

 2. Moreel

  Wat zijn die artikelen hier op deze site toch altijd vooringenomen geschreven. De schrijvers zijn echt sneu!

 3. mart

  ‘heeft sbs geinspireerd….’ HAHAHA. Alles wordt daar nagedaan bij gebrek aan creativiteit en orginaliteit

 4. MediaPrak

  Schaamteloos:”Deze unieke combinatie van grote en kleine illusies…” Gewoon een exacte kopie van Mindf*ck. Een persbericht van ITV Studio Ned. Is dat niet de nw naam van (copy past) producent Talpa Content? Voor een show op Talpa TV? Ofwel ‘Wij van WC-Eend?”

 5. Maxer

  @Moreel: wat is in dit stuk vooringenomen?

 6. Bart

  Nee he!

 7. Anti PVV

  Moreel: MC is een onderdeel van de Story vrouwenroddelblad.

 8. Ikke

  Het gaat om de gunfactor. Victor Mids is lekker gewoon Hollands. Kijkers gunnen hem. Christian Farla presenteert zich als internationale sensatie. Daar houden Hollandse kijkers niet van. Hoe groter je ego, hoe lager de kijkcijfers.

 9. Alex

  De pretpark goochelaar. Van Walibi tot Phantasialand.

  Hij doet zijn trucjes, maar biedt niks nieuws.

 10. Pamela Rubinsteel

  Goochelaars in een pretpark hebben meestal een belastingschuld. Mids, Blaine en Dynamo zullen niet overtroffen worden door deze 2dehands Hans Klok.

 11. Grijns

  Ik keek nooit naar Mids ivm die idiote grijns van ‘m. Ik hoop dat Farla mij het plezier van het genre kan terug brengen.

 12. plopperdeplop

  Mindf*ck is ook een zeer slechte kopie van Fool us, Dynamo, David Blaine, Criss Angel en ga zomaar door.

 13. plopperdeplop

  Victor Mids is niet meer dan een knip en plak goochelaar

 14. Olivier

  Magic is gewoon leuk om te zien, mids (:-)) goed uitgevoerd, Slimme zet van SBS. Wat Victor deed was erg goed, maar is gestopt. Was inderdaad in dezelfde lijn als Blaine, Dynamo en Angel die het al jaren doen, dus van een “gejatte” formule kan je niet spreken…

 15. Mart

  Soort kopie van Victor Mids,
  SBS 6 heeft dit eerder al geprobeerd in 2015 met It’s a kind of magic

  Stopte na één aflevering…

  https://www.mediacourant.nl/2015/04/sbs-6-stopt-na-een-week-met-nieuwe-vrijdagavond/

  https://www.mediacourant.nl/2014/11/goochelaar-steve-carlin-met-tv-show-op-sbs-6/

 16. Pok

  Sjonnie zijn creatieve cellen zijn opgeraakt ( al geruime tijd )

 17. Mark

  Denk dat die Farla toch wel een stuk geloofwaardiger is dan die Mids. Maar die laatste heeft om de één of andere reden de gun-factor. En publieke gekken als Matthijs van Nieuwkerk die ‘m vaak in de DWDD ophemelde en daar ook vaak te gast was heeft daar mede aan bijgedragen. En het domme kijkvolk trapt er allemaal in. Die Mids zal nooit een Merlin award winnen. Die Farla is er eentje in de categorie Dynamo. Goede slag van SBS! En nu nog goed programmeren en niet zoals de laatste reeks van Uri Geller tegenover TVOH. Dat werd al na een paar afleveringen van de buis gehaald.

 18. Dit is de zoveelste flop.

  Wat s dit nu weer voor slechte tv.

  Dit gaat m weer niet worden. Handje vol onnadenkende die dit floperdeflopje leuk vindt.

 19. Mick

  Zou best leuk kunnen zijn hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.