SBS 6 komt met eigen Victor Mids: Christian Farla

Het succes van Victor Mids op NPO 1 heeft SBS 6 geïnspireerd om met een eigen tv-illusionist te komen: Christian Farla. Zijn programma Farla, Man Of Mystery gaat dit najaar in première. Dat heeft Talpa Network laten weten. Farla had de afgelopen jaren een theatershow in Walibi World en deed mee aan Britain’s Got Talent en Das Supertalent. Nu is de Nederlandse goochelaar volgens Talpa ‘de grootste illusionist ter wereld’ en een programma op SBS 6 is dan natuurlijk de kers op de taart.

Het programma van Farla klinkt als Victor Mids’ Mindf*ck. “Zo weet Farla in elke aflevering nietsvermoedende voorbijgangers op straat te verbazen en ook verschillende BN’ers ontkomen in het programma niet aan zijn magic kunsten“, meldt een woordvoerder van de zender.

Elke week heeft Farla een bijzondere uitsmijter. “Als klap op de vuurpijl verrast hij de kijker ieder week met een verbluffende eindstunt. Deze unieke combinatie van grote en kleine illusies maken Christian Farla een illusionist van wereldformaat.”

Waarom is Farla volgens Talpa de grootste illusionist ter wereld? “Christian Farla is vandaag door de International Magicians Society (IMS) voor de derde keer benoemd tot de beste illusionist ter wereld. Een bijzondere prestatie want hij is daarmee de enige in Europa die maar liefst drie Merlin Awards heeft gewonnen.”

Farla kreeg de award uitgereikt door IMS-president en -oprichter Tony Hassini, die speciaal voor de uitreiking naar Nederland is gereisd. Eerder wonnen grote illusionisten als David Copperfield en Siegfried & Roy een Merlin Award.

Een precieze uitzenddatum van de SBS 6-show is nog niet bekend. De productie is in handen van ITV Studios Netherlands.

Foto: Farla Illusions

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen