Robert ten Brink: ‘Miljonairs met Van der Boom vreselijk’

Robert ten Brink vond de kortstondige terugkeer van zijn quiz Weekend Miljonairs, in 2011 op SBS 6, niet zo’n succes. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. De show keerde terug met Jeroen van der Boom aan het roer. Op een gegeven moment speelde er een kandidaat mee om geld te verdienen voor een buikwandcorrectie. “Was dat zo? Ha, wat afschuwelijk! Dan ga je echt voorbij aan het principe van de quiz“, aldus Ten Brink, die nu weer zelf aan het roer staat.

Van der Boom heeft er een potje van gemaakt, lijkt Ten Brink te vinden. “Het gaat erom dat je een miljoen wilt winnen, niet een operatie bekostigen of je keuken verbouwen.”

Het gaat om het winnen van de magische één miljoen euro, aldus Ten Brink. “Wij hebben geen behoefte aan mensen die spelen met het idee ’vierduizend euro is ook leuk’. Je moet echt gaan voor dat miljoen.”

Nu keert Ten Brink zelf weer terug als presentator van de show: BankGiro Miljonairs gaat zaterdag van start. “Ik voel me alsof ik na tien jaar ingevroren te zijn geweest nu ontdooi.

Het Telegraaf-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen