Johan Derksen oneens met kritiek op nabeschouwing

Johan Derksen trekt zich niets aan van de felle kritiek die hij dinsdagavond kreeg op de manier waarop hij de halve finale van de Champions League met Ajax nabeschouwde. Dat laat hij weten in het AD. Derksen heeft er niets van meegekregen, omdat hij niet op social media zit. “Is er kritiek dan? Ach, ik zit niet op Twitter, Facebook en al die dingen. ‘Misschien ook beter dat je dat niet leest’, zegt mijn dochter wel eens. Ik ben niet zo geïnteresseerd in al die reacties.”

Je merkt dit wel vaker, aldus Derksen. “In de euforie krijgen die mensen de onderbuikgevoelens van een voetbalsupporter. Die wil dan wel eens heel ongenuanceerd om zich heen slaan, maar dat neem ik voor kennisgeving aan.”

Hij staat nog steeds achter zijn analyse. “Eigenlijk zei Erik ten Hag precies hetzelfde als ik. Dat het na de rust niet goed was en dat het in Amsterdam beter moet als ze de finale willen halen.

Ze hebben voor Ajax-begrippen na rust gewoon slecht gespeeld. Dat wil Nederland na een overwinning blijkbaar niet horen. Dat zal mij worst zijn, want jij denkt toch niet dat ik dat pleuris end naar Hilversum ga rijden om bekend en onbekend Nederland te behagen?“, besluit hij op de AD-site.

Lees ook: Felle kritiek op Johan Derksen om nabeschouwing Ajax (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen