Duncan hoopt dat anusbloeding Jensen meevalt

Duncan Laurence hoopt dat Robert Jensen niet al te veel last heeft van de anusbloeding die hij bij hem heeft uitgelokt. Dat laat de Songfestival-held weten in gesprek met Veronica Magazine. Tot Jensen vorige maand vanwege schrikbarend lage kijkcijfers van de buis werd gehaald, had hij maandenlang een grote mond over van alles en nog wat. Zo haalde hij ook keihard naar Laurence, die hij erg als Sam Smith vindt klinken. Dat soort stemmen zouden bij hem een anusbloeding uitlokken.

Jensen zei over Sam Smith en Duncan Laurence: “Als ik een winkel binnen loop en die stem hoor, dan begint m’n anus spontaan te bloeden. Ik kan niet tegen die hoge stem van die man. En deze gozer klinkt hetzelfde.

Veronica Magazine vraagt nu naar de mening van Duncan Laurence daarover. “Wat erg. Oké. Dus hij vond het helemaal niets? Het enige wat ik daarop te zeggen heb: ik heb Jensen niet vaak gezien op tv, maar ik vind hem grappig en leuk.”

Duncan Laurence reageert sportief als altijd. Hij is dus een beetje het tegenovergestelde als de Songfestival-inzending van vorig jaar: Waylon. “Ik sta open voor een gesprek en zijn kritiek. En daarna zing ik het gewoon lekker hoe ik dat wil.”

Iedereen mag zijn mening hebben. Jensen ook, en ik hoop dat het inmiddels weer goed gaat met zijn achterwerk.

Foto: AVROTROS, RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen