Carlo Boszhard accepteert dubbele pet Peter R. de Vries

Geplaatst op ma 13 mei 2019 om 14:00

Carlo Boszhard kan leven met de dubbele pet van Peter R. de Vries. Hij vindt de misdaadjournalist gewoon een topper. Dat laat hij weten in zijn column in Televizier. De kritiek op de dubbele pet van De Vries zwelt aan: hij loopt regelmatig te schreeuwen in Boulevard als een van de bekende cliënten van zijn advocatenkantoor aan bod komt. De kijker denkt dan dat de misdaadjournalist zijn objectieve mening geeft, terwijl hij directe belangen heeft bij de toon van de berichtgeving.

Laatst vloog De Vries uit de bocht toen RTL Boulevard de dubieuze handel en wandel van zijn cliënt Olcay Gulsen aanstipte. Boszhard ziet dit graag door de vingers. “Voor mensen in nood, voor moord, ja, zelfs voor karaktermoord gaat je vinger omhoog trillend van de adrenaline.

Boszhard: “Dwars tegen de stroom en regels van televisie in om vooral je eigen nest niet te bevuilen. Dubbele pet op of niet, dat maakt mij niks uit. Peter weet het altijd beter. Punt uit.”

Het is bovendien een man met zelfspot, aldus Boszhard. Dat ontdekte hij onlangs in de make-up bij RTL Boulevard. “Ik had het idee om je te persifleren in een slaaptent op de set van Boulevard – omdat je daar zo vaak te gast bent – en dat wilde ik tegen je aanhouden.

Je kon erom lachen en ik deed stoer alsof ik het al opgenomen had. Maar het was een test en gelukkig zag ik door je lach dat mijn held zelfspot heeft.”

Lees ook:
Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD (4 mei)
Groeiende ergernis over dubbele pet Peter R. de Vries (4 mei)
Angela de Jong: ‘Peter R. de Vries niet onafhankelijk’ (5 mei)
‘Dubbele pet Peter R. de Vries beschadigt Boulevard’ (6 mei)
Beau plaagt Peter R. de Vries met woedeaanval (7 mei)
Bridget Maasland: ‘RTL Boulevard naait Olcay Gulsen’ (7 mei)
Olcay Gulsen terug in BLVD: ‘Het was karaktermoord’ (9 mei)

Foto: RTL
15 Reacties op “Carlo Boszhard accepteert dubbele pet Peter R. de Vries”


 1. Mono

  Het feit dat hij dat zo heel voorzichtig tegen Peter moest aanhouden laat wel zien dat hij niet bekend staat om zijn zelfspot

 2. Linde

  Wat heeft Peter ooit gedaan voor Carlo dat Carlo hem zo loopt te verdedigen? Wel eerlijk dit natuurlijk, maar dat geslijm is zo jammer..

 3. Anti PVV

  Je vind hier ook geen reactie terug zoveel nieuwe berichten.

 4. Maxer

  Wat zal de arm van Carlo bruin zijn…, dit noemen wij k ontkruiperij.

 5. Curryworst

  Carlo’s rol bij RTL is zo goed als uitgespeeld. Via dit gesl ijm probeert hij bij Peter van der Vorst in het gevlei te komen.
  Dat opzichtige gebedel was ook te zien bij zijn TV Kantine met zijn ‘Zullen wij nog een seizoen krijgen of was dit het nu?’ Of iets van die strekking was de tekst.
  En tel daarbij op de smeekbede om een RTL tv-klusje voor vrouwmens Moors.

  Van een pijnlijke treurigheid allemaal.

 6. KekkeKarel

  Neem hem niet te diep Carlo.

 7. Jurre

  @curryworst Tuurlijk joh, de afgelopen weken had Carlo op zaterdagavond de hoogste kijkcijfers en marktaandeel bij RTL. Ze laten hem echt niet gaan, onzin. En hij zei: komt er een volgend seizoen, wie weet?

  In mijn optiek was het dan wel handiger geweest om zelf te beslissen om te stoppen, in plaats van afwachten, dat is dan wel weer jammer. Ze durven vast niet te stoppen.. Dit seizoen was ook wel weer beter dan alle andere seizoenen.. bij elkaar.

 8. Greet

  Peter heeft geen humor.

 9. liefkleinhertje

  Carlo en Peter hebben dezelfde bron die hun salaris ophoest dus dit is niet alleen misselijk makend maar nog weerzin wekkend ook.

 10. Bart

  Jammer dat Carlo niet even de onvakkundige Ruben Nicolai aanhaalt in de zelfde column.

 11. Annoniemus

  En als Carlo dat vind met zijn bolle pafferige kop , dan is het ook zo !

 12. Wolllter

  Veronica scoorde met V.i.: 659.000 kijkers! Maar waar blijven de andere cijfers?

 13. Roel Driesvink

  Wat veel mensen niet weten is dat Carlo een grote crime-liefhebber is. En kenner. Hij heeft alle uitzendingen van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever gezien en lepelt moeiteloos allerlei details op. Carlo was vroeger al een oprechte De Vries-bewonderaar, dus het heeft allemaal niets met geslijm te maken.

 14. Roel Driesvink

  En ik kan het weten, want ik ken Carlo van TV.

 15. Lindatje

  @roel driesvink Een kenner? Hoezo dan?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.