Carlo Boszhard accepteert dubbele pet Peter R. de Vries

Carlo Boszhard kan leven met de dubbele pet van Peter R. de Vries. Hij vindt de misdaadjournalist gewoon een topper. Dat laat hij weten in zijn column in Televizier. De kritiek op de dubbele pet van De Vries zwelt aan: hij loopt regelmatig te schreeuwen in Boulevard als een van de bekende cliënten van zijn advocatenkantoor aan bod komt. De kijker denkt dan dat de misdaadjournalist zijn objectieve mening geeft, terwijl hij directe belangen heeft bij de toon van de berichtgeving.

Laatst vloog De Vries uit de bocht toen RTL Boulevard de dubieuze handel en wandel van zijn cliënt Olcay Gulsen aanstipte. Boszhard ziet dit graag door de vingers. “Voor mensen in nood, voor moord, ja, zelfs voor karaktermoord gaat je vinger omhoog trillend van de adrenaline.

Boszhard: “Dwars tegen de stroom en regels van televisie in om vooral je eigen nest niet te bevuilen. Dubbele pet op of niet, dat maakt mij niks uit. Peter weet het altijd beter. Punt uit.”

Het is bovendien een man met zelfspot, aldus Boszhard. Dat ontdekte hij onlangs in de make-up bij RTL Boulevard. “Ik had het idee om je te persifleren in een slaaptent op de set van Boulevard – omdat je daar zo vaak te gast bent – en dat wilde ik tegen je aanhouden.

Je kon erom lachen en ik deed stoer alsof ik het al opgenomen had. Maar het was een test en gelukkig zag ik door je lach dat mijn held zelfspot heeft.”

Lees ook:
Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD (4 mei)
Groeiende ergernis over dubbele pet Peter R. de Vries (4 mei)
Angela de Jong: ‘Peter R. de Vries niet onafhankelijk’ (5 mei)
‘Dubbele pet Peter R. de Vries beschadigt Boulevard’ (6 mei)
Beau plaagt Peter R. de Vries met woedeaanval (7 mei)
Bridget Maasland: ‘RTL Boulevard naait Olcay Gulsen’ (7 mei)
Olcay Gulsen terug in BLVD: ‘Het was karaktermoord’ (9 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen