Bridget emotioneel, opnames Zwakste Schakel lopen uit

De opnames van De Zwakste Schakel zijn dinsdag een kwartier uitgelopen omdat presentatrice Bridget Maasland emotioneel werd tijdens een interview met RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Verslaggever Aran Bade kwam langs bij de opnames en liet Maasland een videoboodschap van haar zoontje zien. “Dit is iemand die wat tegen jou wil zeggen“, zei hij. Maasland zag haar zoontje en riep uit: “Oooh, ik ga al huilen. Ik ga nu al huilen. Echt? Ach, mijn schatje.”

Het zoontje van Maasland had een schattige videoboodschap achtergelaten, waarin hij zijn moeder complimenteert met de show. “Jij kan als beste ‘Jij bent de zwakste schakel, dág!’ zeggen.

Maasland reageerde erg emotioneel. “Ja, het is m’n alles. Dat hij dan zo lief is en het ook weet wat je zegt en wat je doet. Hij was een dag mee en een vriendje kwam hem ophalen om wat leuks te doen. Hij zei: ‘Nee, ik wil lekker bij mama blijven.’ Dan gaat hij alle vragen met me doornemen. Het is gewoon een heel geïnteresseerd, lief kind. Hij is goed gelukt.”

Ruben Nicolai in de uitzending: “Ik zie dit nu voor de tachtigste keer vandaag en het blijft onroerend.

Aran Bade: “We hebben wel voor wat problemen gezorgd bij de opnames, want ze moest weer terug de make-up in. Het duurde een kwartier langer voordat de opnames konden beginnen, maar de kandidaten begrepen het.”

 

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen