Bram Krikke wordt presentator bij PowNed

SLAM-presentator Bram Krikke gaat aan de slag als presentator van de brutale omroep PowNed. Hij gaat samen met Dennis Schouten een programma over onrecht presenteren. Dat heeft de omroep bekendgemaakt op Twitter. PowNed is momenteel op zoek naar kandidaten. “Ben jij recent door iemand genaaid? Wil je graag je gelijk halen, maar kom je er zelf niet meer uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Mail nu naar onrecht@powned.tv“, zo luidt de oproep van de omroep.

De heren hebben voor social media een filmpje opgenomen. “Vergeet Peter R. de Vries, John van den Heuvel, Thijs Zeeman en Alberto Stegeman. Wie zijn die mensen? Wij zijn het nieuwe ei van Columbus. Wij gaan strijden tegen onrecht“, zegt Krikke daarin.

Dennis Schouten: “We pakken alle problemen aan.

Krikke: “We zijn als het nieuwe A-Team.”

Schouten: “Ben jij opgelicht door een malafide autoverkoper, vastgezet in de lift?

Krikke: “Door je ex benadeeld? Noem maar op.”

Het is nog niet bekend wanneer het programma van start gaat.

De kandidatenoproep:

Foto: AVROTROS

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen