Albert Verlinde: ‘Lil Kleine voorbeeld voor dit land’

Albert Verlinde vindt het ongelooflijk verstandig dat zijn baas John de Mol rapper Lil Kleine heeft gestrikt om aan de slag te gaan voor de online tak van Talpa Network. Dat heeft de showkenner dinsdag gezegd in 6 Inside. De Mol wil een leidend online platform voor jongeren in de markt zetten en denkt dat Lil Kleine daarvoor het perfecte boegbeeld is. “Hij heeft een groot contract getekend met John de Mol als iemand die op social een online platform gaat maken voor jongeren.

Verlinde heeft daar veel vetrouwen in. “Hij is natuurlijk een held op dat vlak met de muziek die hij maakt, de kledinglijn die hij uitbrengt, de patatjes die hij bakt en cafeetjes die hij opent. Alles wat hij doet wordt gevreten.”

John de Mol en Lil Kleine zijn een dream team, meent Verlinde. “Het is heel leuk dat het van twee kanten werkt. John vindt het heel fijn dat we hem hebben, want hij is een voorbeeld voor heel Nederland eigenlijk met wat hij doet als ondernemer.”

Ook voor de rapper is het bijzonder. “Lil Kleine zegt aan de andere kant dat hij altijd heeft opgekeken tegen John de Mol. Kleine littles worden groot.”

Lees ook: John de Mol zet Lil Kleine onder contract (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen