Wietze de Jager trots dat hij Frank Dane mag vervangen

Wietze de Jager is er trots op dat hij deze week Frank Dane mag vervangen in de ochtenduren van Radio 538. Hij ziet het als een groot compliment. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. De Jager staat een week lang op het tijdslot waarin hij jarenlang successen vierde met Mattie Valk op Qmusic. “Deze week is het inderdaad precies twee jaar geleden dat de bom barstte. Dat was een bewogen tijd, een soort grijs gebied in mijn geheugen. Dagen ben ik de deur niet uit geweest.

Mattie verraadde Wietze door een solocontract te tekenen bij Qmusic ter waarde van zes ton en een Tesla. Gelukkig voor Wietze kon hij snel terecht bij Talpa Radio, waar hij na het aflopen van het concurrentiebeding de weekendshow is gaan maken.

En nu staat hij dus op zijn vroegere tijdslot: de ochtendspits. “Ik mag op de winkel van Frank Dane passen die met vakantie is. Een geweldig compliment en een teken dat ze vertrouwen in me hebben.

Wietze vindt niets leuker dan radiomaken. “Een geweldig tv-contract, maar dan nooit meer radio? Ik zou ervoor bedanken!

Waarom heeft er nooit een lijmpoging met Mattie plaatsgevonden? “Nee, niemand heeft nog ooit een poging gedaan hem en mij weer bij elkaar te krijgen. Het was iedereen wel duidelijk dat het klaar was.

Het Telegraaf-interview met Wietze de Jager kunt u lezen via Blendle.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen