Talkshow Wilfred en Hélène komt vanuit café

De nieuwe talkshow die Wilfred Genee en Hélène Hendriks gaan maken op de zondagavond van Veronica zal worden opgenomen in een café. Dat heeft de presentatrice onthuld in 6 Inside. Hendriks kijkt er naar uit om een andere talkshow te maken dan we al hebben op de Nederlandse televisie. “Het moet dan een andere talkshow worden dan er al bestaat. Met andere invalshoeken en een andere manier. Zo moet het dan vormgegeven gaan worden. In een café“, onthult ze.

Kunnen ze wel over andere onderwerpen dan sport praten? “Wilfred doet al heel lang BNR, hè? Dus die doet al heel veel andere dingen dan sport. Hij is heel intelligent en belezen. Moet ik nog meer complimenten geven over Wilfred of zal ik die maar een beetje achterwege laten?

Genee benadrukt dat het inderdaad geen sporttalkshow wordt. Hij zegt: “Het wordt niet echt een sporttalkshow. Dat denken sommige mensen, want ik zag ergens voetbalshow staan. Dat stond volgens mij in het AD. Dat is niet zo. Het wordt eerder een veel breder programma waar zo nu en dan sport in voorbij zal komen.”

Waar ligt de focus op? “Economie, politiek en wat er in de maatschappij allemaal speelt. De actualiteit zeg maar.”

Hij verheugt zich op de samenwerking met Hendriks. “Wat ik met Johan en René heb is uniek. Juist door het met een dame te gaan doen, en een leuke vrouw ook die heel erg goed bezig is, denk ik dat je weer een ander soort chemie kan creëren eigenlijk.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen