Schnabbelende Yvon Jaspers in seizoensopener Pauw

Geplaatst op Mon 15 Apr 2019 om 17:00

Yvon Jaspers heeft vanavond tijd om tussen haar schnabbels door aan te schuiven in de seizoensopener van Pauw. Ze zit aan tafel met onder meer Najib Amhali en de familie van Anne Faber. Dat heeft de redactie van Jeroen Pauw laten weten. Jaspers kwam vandaag in het nieuws omdat het Commissariaat voor de Media haar heeft vrijgesproken van belangenverstrengeling. Ze schnabbelt zich dan wel gek bij het boerenbedrijf ForFarmers, maar dat staat los van haar tv-werk.

Toch heeft de mediawaakhond haar omroep KRO-NCRV op de vingers getikt, omdat die nooit goed heeft onderzocht wat precies de intenties van ForFarmers en Jaspers zijn.

Jaspers laat zich door de agrarische gigant betalen om het boerenimago op te vijzelen, iets wat ze ook doet in Boer Zoekt Vrouw en vooral Onze Boerderij.

De situatie rondom Jaspers werd extra verdacht toen duidelijk werd dat ze de NPO gedreigd heeft te stoppen met Boer Zoekt Vrouw als ze niet verder mocht met Onze Boerderij.

Al met al is de situatie nu gesust en kan Jaspers gewoon vrolijk door met haar tv-programma’s én schnabbelwerk.

Pauw is vanavond om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: KRO-NCRV op vingers getikt vanwege Yvon Jaspers (vandaag)

Foto: KRO-NCRV, Linelle Deunk
32 Reacties op “Schnabbelende Yvon Jaspers in seizoensopener Pauw”


 1. Ron1

  Lekkere linkse line-up in ieder geval. Top!

 2. Koen

  6inside vandaag met Albert Verlinde, Patty Brard en Leonie ter Braak.
  Jan weg bij 6Inside?
  Gaan ze nu vol gas vooruit op Shownieuws/Entertainment?

 3. Ron

  Jan is net vader geworden, zou dat het kunnen zijn?

 4. GEMIDDELDE NPO KIJKER IS 60 JAAR.

  Werkende mensen doen om 23:00 uur het licht uit. Dit is vast televisie voor niet werkenden?

 5. Meneer Kaktus

  Als Yvon iets minder als een reserve-Belg zou praten en iets meer voorgevel had, dan zou ik haar met alle liefde eens door de caravan jagen!

 6. Hansje

  Jij leeft nog in de jaren 50.

 7. Jantje

  Wie zit er achter die hetze tegen Yvon? Kan alleen maar de radicale antie vlees lobby zijn. Anders had men al lang Hertzenberg (dierenactivist) ook aangepakt die schaamteloos anti vlees propaganda bedrijft in Radar. Altijd wederhoor behalve als het om dierenwelzijnsonderwerpen gaat.

 8. Bears’den

  JAJA!! JEROEN IS VANAVOND TERUG!!
  Gewoon de allerbeste!

 9. Onbekend

  Yvon Jaspers een mooie meid alle grote borsten zijn nep plastiek.

 10. JandeHond

  Nou, het zijn maar sneue boobies, heur.

 11. Onbekend

  GEMIDDELDE NPO KIJKER IS 60 JAAR. de gemiddelde reageerder op MC is kind of zit in de bijstand linkse rakkers.

 12. anoniem

  Heb nog nooit naar haar gekeken, dus ben ik ook niet medeplichtig.. :-)

 13. anoniem

  Oja, behalve een aflevering met een boer die iets raars deed met een kip, heb ik eerlijk gezegd wel een stukje van gezien ergens op internet.. :-D

 14. Avril 14th

  Zo zie provincie trutjes er uit.

  Vreselijk, ver weg van blijven met dat ‘schattige’ brabants accent.

 15. Jaap Aap

  Jammer. Irritant wijf met de stem van een schorre boerderijkip. Ik zegen de dag dat zij met bzv van de buis verdwijnt!

 16. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Als gold dikker is ze een toppertje. Ik droom er vaak van om haar mijn koe ka radja in haar kleine fufuzela te stoppen drie keer per dag……

 17. Meneer Kaktus

  Even m’n vrouw aan het zwaard van de Kaktus rijgen. Goedenacht!

 18. Er ist wieder da

  ForFarmers? ForJaspers…Eng mens.

 19. TT

  Jaspers is gewoon een schreeuwer met een heel fijn contract van de voederfabrikant. Ze is zeer onheus behandeld vindt ze. Hahaha vieze graaier. Gewoon haar programma negeren verdwijnt ze vanzelf. Eng wijf.

 20. A. Tempelman

  Pauw wordt oud. Over de Notre Dame: wat moet je ervan zeggen? Bij Yvonne Jaspers geen tegenwerping. En verder veel gestamel en gestotter. “Laten we proberen twee routes te doen…”

  Yvonne Jaspers heeft niet gewonnen; het Commissariaat plaatst vraagtekens bij de keuze van de KRO om deze schnabbel goed te keuren. Jaspers spreekt tegen op de loonlijst te staan, omdat ze vergoed wordt als zelfstandige. Die schnapt nog steeds niet wat belangenverstrengeling is.

  Vergelijk het maar met Ellie Lust. Die kennen we als politievrouw die aan televisie doet. Zolang het transparant en duidelijk is, geen probleem. Toen het bij Ellie minder duidelijk werd omdat ze allerlei TV erbij ging doen, nam de politie afscheid.

  Yvonne mag best eens een boerenbeurs openen of een column schrijven voor Boerderij, maar ambassadeur zijn bij For Farmers en een programma presenteren over boerentrots is toch echt dubbelpet.

  En ga nou niet roepen dat niemand bij de omroep nog wat mag….

 21. Holtor

  Heb Pauw hoog zitten maar wat een slappe ondervraging gisteren zeg. Hij zat echt op spijkers zo leek het. Die hypocriete Jaspers zit gewoon haar zakken te vullen bij een voederfabrikant door haar bzv populariteit uit te melken. Prima, maar laat haar dan niet wegkomen met het verhaal dat het haar alleen om die lieve boeren gaat. Gatver.

 22. M

  Het was een gênante vertoning van Jaspers: op zwaar overdreven manker heel zielig op luide toon het slachtoffer uithangen, terwijl daar de vader van Anne Faber aan tafel zat….

  Totaal ongepast drama queen gedrag, walgelijk…..

 23. Peter

  En totaal ongepast van de redactie om dit allemaal bij elkaar te zetten in één programma. Dat mag ook weleens gezegd worden. Aan de andere kant als iedereen erover praat is het doel alweer bereikt. Walgelijke (media) wereld eigenlijk.

 24. Mw Bakker

  Ik heb na vele jaren weer een keer naar Pauw Witteman gekeken en heb er echt van genoten. Yvonne doet het hartelijk en ontspannen. Die andere mensen ken ik niet maar het was dramatisch en verdrietig.
  Het is mooiere televisie dan op de andere zenders.

 25. Ikke

  Het te grote ego en gebrek aan realiteitszin van bn-ers werd gisteren pijnlijk duidelijk. O o wat erg wat Yvon Jaspers is overkomen. Daarna de keiharde realiteit van de vader van Anne Faber. Het kennen van je verantwoordelijkheid, dat was de spiegel die de vader van Anne Faber ons voorhield. Als je al zoveel jaar zoveel geld krijgt als Yvon Jaspers dan zegt het alles over jezelf dat je extra geld aanneemt voor reclameklussen die te nauw verbonden zijn met je bekendheid. Bekendheid die ze puur en alleen te danken heeft door de populariteit van de ijzersterke formule van Boer Zoekt Vrouw. De kunst van het interviewen verstaat Yvon niet. Dat bewees ze in Hello Goodbye. Dus wat is nu eigenlijk haar rol in Boer Zoekt Vrouw? Die van gastvrouw. De duurst betaalde gastvrouw van Nederland harkt extra geld binnen met reclameklussen. En is verontwaardigd over de vraagtekens die daarover ontstaan.

 26. Max

  Dat mens moet zich schamen en de NPO ook. Dreigt mevrouwtje met stoppen BzV? Nou dat format is sterker dan de presentatie dus oprotten dan maar.

 27. Mink Vaillant

  Wat een manilupatieve tante. Enorm goede actrice, thuis in de slachtofferrol. Ze gelooft er inmiddels zelf in. Maar het hele verhaal stinkt. Ze zou zich dood moeten schamen.

 28. Godefroy France

  BNer, deze vreselijke jankmadam verdient klauwen met geld met talentloos geneuzel,zelfs de hele weg naar de bank jankt ze tranen met aanstellerige tuiten.
  Wat kan ze eigenlijk?????

 29. Johan

  Ron1, spoor jij wel helemaal???? Yvonne ‘KRO’ Jaspers en de vader en oom van Anne Faber en dan de line-up links noemen? Wat is dat toch voor een rare obsessie van rechtse vrienden om met zo’n infantiele opmerking te komen???

 30. Johan

  Onbekend, klets toch geen onzin man met je 60’jaren Gooische ‘linkse rakkers’ uitspraak. Hoe zal ik jou noemen dan? Rechtse egotripper?

 31. Ellen

  Wat een schaamteloos gedrag van Yvonne Jaspers.
  Ze weet niet wat echt diep verdriet is zoals Anne’s vader iedere dag moet ervaren.
  Zeer slechte tafelkeuze van redactie,
  Pauw had haar ook op de vingers moeten tikken. Meer dan ergerlijk dit gedrag van haar!

 32. Kris

  Wat een smerig wief is die yvonne n Karma is a bitch ze komt er nog wel achter die bloedhond.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.