SBS 6 moet Angela en Chantal uit programma knippen

SBS 6 heeft de Amerikaanse tv-show The World’s Best aangekocht, maar moet nog even flink gaan knippen en plakken voor de uitzendingen beginnen op 25 april. De zender mag Angela Groothuizen en Chantal Janzen namelijk niet in beeld brengen. Dat laat een woordvoerder van de zender weten. In The World’s Best worden kandidaten niet alleen gejureerd door drie Amerikaanse juryleden, maar ook door vijftig beroemde experts uit 38 landen, waaronder dus Angela en Chantal.

Het leek er heel even op dat SBS 6 twaalf weken lang twee sterren van concurrent RTL 4 in huis zou hebben, maar dat is niet het geval. “Dit heeft als reden dat zowel Chantal als Angela contractuele verplichtingen elders hebben, waardoor de distributeur ons geen toestemming kan geven om deze beelden uit te zenden. Dit geldt voor alle twaalf afleveringen“, zegt een woordvoerster.

In The World’s Best, gepresenteerd door James Corden, strijden unieke acts van over de hele wereld om een ​​prijs van één miljoen dollar en de titel ‘The World’s Best’. Een soort Got Talent, maar dan de XL-versie.

De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill: ze moeten ook de Wall of the World overtuigen, met meer dan vijftig beroemde experts uit 38 landen, waaronder dus Angela Groothuizen en Chantal Janzen.

Deze deskundigen hebben verschillende achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van K-Pop tot comedy, van vechtsport tot magie en alles daartussenin. De experts geven feedback tijdens elke ronde van de competitie en helpen beslissen welke act uiteindelijk wint.

The World’s Best, een format van het Amerikaanse CBS, is vanaf donderdag 25 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Onderstaand ziet u hoe Angela en Chantal in Boulevard vertelden over hun deelname aan de show:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen