Qmusic bestrijdt uitspraken Wietze de Jager

Qmusic hoopt dat Wietze de Jager de radiorel met zijn oud-collega Mattie Valk een keer kan laten rusten. De uitspraken die hij hier vanochtend over deed in De Telegraaf kloppen niet. Dat laat de zender weten in een reactie. De Jager stelt dat ‘niemand ooit nog een poging heeft gedaan om hem en mij weer bij elkaar te krijgen’. Onzin, stelt Qmusic. “Zoals we eerder al gemeld hebben: zowel Qmusic als Mattie wilden destijds graag op gelijkwaardige voet verder met Mattie en Wietze.”

Qmusic hoopte het duo in stand te houden, stelt de zender. “We hebben hier ook alles aan gedaan. Wietze heeft zelf de keuze gemaakt om weg te gaan.”

Sky Radio was twee jaar geleden in vergaande onderhandelingen met het toenmalige Qmusic-duo Mattie en Wietze, maar Mattie koos er ineens voor om tóch bij Qmusic te blijven en daar een contract te tekenen. Het leverde een onherstelbare breuk op tussen de twee. Wietze vond Mattie een matennaaier.

Die radiorel is nu alweer een poosje geleden. “Wij zijn nu inmiddels twee jaar verder, kijken graag vooruit en bouwen aan een mooie ochtendshow met Mattie en Marieke.”

Wietze is deze week te horen op het tijdstip van Frank Dane op Radio 538, in de ochtendspits dus. Hetzelfde tijdslot als Mattie Valk heeft bij Qmusic. ‘Wietze is nu Matties concurrent’, kopt De Telegraaf groot. Ook al onzin, aldus Qmusic. “Mattie en Marieke zijn deze week op vakantie en dus nu niet in de ochtend te horen.

Al met al hoopt Qmusic dat Wietze de radiorel een keer achter zich kan laten. “Wij hebben het achter ons gelaten, we hopen dat Wietze dit ook zal doen en wensen hem het allerbeste.

Lees ook: Wietze de Jager trots dat hij Frank Dane mag vervangen (vanochtend)

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen