Qmusic bestrijdt uitspraken Wietze de Jager

Geplaatst op Tue 30 Apr 2019 om 12:30

Qmusic hoopt dat Wietze de Jager de radiorel met zijn oud-collega Mattie Valk een keer kan laten rusten. De uitspraken die hij hier vanochtend over deed in De Telegraaf kloppen niet. Dat laat de zender weten in een reactie. De Jager stelt dat ‘niemand ooit nog een poging heeft gedaan om hem en mij weer bij elkaar te krijgen’. Onzin, stelt Qmusic. “Zoals we eerder al gemeld hebben: zowel Qmusic als Mattie wilden destijds graag op gelijkwaardige voet verder met Mattie en Wietze.”

Qmusic hoopte het duo in stand te houden, stelt de zender. “We hebben hier ook alles aan gedaan. Wietze heeft zelf de keuze gemaakt om weg te gaan.”

Sky Radio was twee jaar geleden in vergaande onderhandelingen met het toenmalige Qmusic-duo Mattie en Wietze, maar Mattie koos er ineens voor om tóch bij Qmusic te blijven en daar een contract te tekenen. Het leverde een onherstelbare breuk op tussen de twee. Wietze vond Mattie een matennaaier.

Die radiorel is nu alweer een poosje geleden. “Wij zijn nu inmiddels twee jaar verder, kijken graag vooruit en bouwen aan een mooie ochtendshow met Mattie en Marieke.”

Wietze is deze week te horen op het tijdstip van Frank Dane op Radio 538, in de ochtendspits dus. Hetzelfde tijdslot als Mattie Valk heeft bij Qmusic. ‘Wietze is nu Matties concurrent’, kopt De Telegraaf groot. Ook al onzin, aldus Qmusic. “Mattie en Marieke zijn deze week op vakantie en dus nu niet in de ochtend te horen.

Al met al hoopt Qmusic dat Wietze de radiorel een keer achter zich kan laten. “Wij hebben het achter ons gelaten, we hopen dat Wietze dit ook zal doen en wensen hem het allerbeste.

Lees ook: Wietze de Jager trots dat hij Frank Dane mag vervangen (vanochtend)

Foto: Qmusic
24 Reacties op “Qmusic bestrijdt uitspraken Wietze de Jager”


 1. Marloes

  Die Wietze is echt een simpel mannetje en grappig hoe q music alle argumenten weet weg te halen. Te komische. Echt joh die wietze. Mensen die expeditie robinson hebben gevolgd weten juist dat wietze de matennaaier is en kijkend hoe hij dit interview heeft gedaan dan zie je zijn echte valse gezicht

 2. Michel

  Oude koeien….en was er echt niks waar van het verhaal had Q zijn mond wel gehouden…

 3. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Waar moeten we Wietze van kennen, dan behalve dan van alle negatieve publiciteit die dit jong her en der in de media genereert?
  Stop making stupid people famous.
  Plaatjesdraaiers op de radio os zoooo 197…

 4. Curryworst

  Wietze is een beetje verworden tot de rancuneuze ex die zich misdeeld voelt na de boedelscheiding.
  Wees een kerel en get over it.

 5. Jamai

  Ik snap de ophef en de reactie van Q Music niet zo: Wietze geeft in het interview toch alleen maar antwoord op de vragen die hem gesteld worden?

 6. Leo

  Het is de Telegraaf hè jongens… en die jongen heeft misschien gewoon ergens ja of nee op geantwoord. Dat wordt dan weer uitvergroot in de media. Dacht dat jullie “media kenners” dat nu wel eens wisten.

 7. Wendy

  Na twee jaar mogen die huilie tranen van Wietze wel eens een keer opdrogen.

  Hahaha en wat dom van de Telegraaf dat ze schrijven dat ze tegenover elkaar staan als Mattie met vakantie is. Hadden we toch effe moeten luisteren gisteren… FAIL!!!!

 8. Fox Mulder

  Q = Qlote!

 9. Stefan

  Wietze moet hier echt mee stoppen. Hij is echt een nowbody en de aandacht die hij krijgt is meer dan genoeg. Weer een misser van John de mol. Koop toch eens de juiste mensen aan. Niemand zit op deze jongen te wachten. Hij is zo niet sympathiek

 10. Bo

  Wietze die destijds alles aan Evert Santegoeds heeft getipt is achterbakser dan de wat naïeve Mattie. Alles heeft hij destijds met de Telegraaf gedeeld incl. alle interne mails die hierover gingen. Wietze de rat noemden we hem destijds al.

 11. Erik

  Het artikel komt bij de meesten weer anders over dan dat het de bedoeling was.

  Wietze heeft antwoord gegeven op een vraag. De media pikt dat eruit en maakt er een groot artikel van en Wietse is de lul.

  Zo dat gaat dus steeds in de media en ik dacht dat de meesten van hier dat wel door zouden hebben….dus niet!

 12. Michel

  Alhoewel ik sommige reacties ook wel weer snap, moet ik heel eerlijk bekennen dat ik hetzelfde zou zijn: als iemand mijn vertrouwen beschaamd, zal ik hem/haar tot in lengte der dagen aan laten herinneren en waar nodig inpeperen. Wat dat betreft ben ik misschien dan ook een klein mannetje hoor, maar v.w.b. vertrouwen weinig vergevingsgezind. Voor mij is vertrouwen dan ook een van de allerbelangrijkste dingen die er is…..

 13. Kees

  Q-Music zit hier te trollen. Iedereen weet dat Mattie hier de rat in het spel is en niet Wietse. Binnen Q-Music durft niemand zijn mond open doen maar ze zijn Mattie daar liever kwijt dan rijk.

 14. Geronimo

  De Jager die een Valk neer probeert te halen. Het klinkt niet heel onlogisch.

 15. Marloes

  Zo niet waar kees, jij bent een trol van Talpa

 16. Bart

  @Marloes Blijf maar denken dat het Wietse was. Het is Mattie die hier fout is geweest en niet Wietse. Ik vind ze overigens beide helemaal niks. Kleuter radio!

 17. Dennis

  538 en Telegraaf is van Talpa… QMusic van RTL.. 1 plus 1 is 2

 18. Minder of Mirjam

  Qmusic is niet van RTL, maar van De Persgroep uit Belgie.

 19. Ronald

  Het verhaal van Mattie heeft nooit geklopt. Qmusiq probeert dit nu te verdoezelen.

 20. Bart

  @Dennis De Telegraaf was ooit een van de oprichters van SBS. Verder hebben ze anno nu geen binding. Zou wel slim zijn om de handen in een te slaan. Geld ook voor AVROTROS en Talpa. En misschien zelfs WNL en Powned. De omroepen die ik noemen zijn wel zo’n beetje uitgespeeld. WNL en Powned hebben voor straks te weinig leden en AVROTROS mag nu al nauwelijks meer amusement brengen. Iets waarvoor beide omroepen eigenlijk ooit waren opgericht.

  Wat betreft Q-Music, Dit is radiostation is niet van RTL maar ze werken samen. Ze werken ook samen met het AD. Best slim!

 21. Bart

  @Ronald Juist!

 22. Kickel

  “We kijken vooruit en hopen dat Wietse dit een keer achter zich kan laten.” Zulke denigrerende woorden waarmee men dit onder het tapijt hoopt te moffelen. Gaat niet lukken.

 23. Bas

  ik hoop dat hij het nooit meer laat rusten, laat het een eeuwigdurende herinner zijn dat als je je matties f*ckt, je altijd een matennaaier blijft.

 24. Joris Agema

  Wat een frust die Wietze. Het is TWEE jaar geleden. Move on. Zakelijk conflict. Niet gelukt. Doorgaan. Niet elke keer weer herkauwen. Staat ook heel zwak.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.