Paul de Leeuw vindt Luuk Ikink spannend

Paul de Leeuw vindt Luuk Ikink een spannende presentator. Hij vindt hem bovendien ook heel erg goed. Dat heeft de kersverse RTL 4-ster gezegd over zijn collega in de rijdende talkshow van NU.nl. De Leeuw sprak met interviewer Chris Helt over de nieuwe talenten bij de televisie. Ikink is van hen misschien wel de succesvolste. Dankzij Albert Verlinde kwam hij terecht bij RTL Late Night en een paar jaar geleden nam hij Verlinde’s plekje over achter de desk van RTL Boulevard.

Als De Leeuw het over de tv-talenten van nu heeft, noemt hij eerst de twee Jannen. “Jan Versteegh moet wel even nadenken over wat zijn volgende stap wordt, maar ik vind hem wel heel talentvol. En Jan Kooijman ook overigens. Ze zijn heel goed, vind ik. En Luuk Ikink vind ik ook heel goed.”

Chris Helt: “Luuk Ikink is wel een enigma, hè? Wat is dat nou? Je moet hem nog ontfutselen of zo.”

Paul de Leeuw: “Ja, dat vind ik spannend. Dat RTL Late Night heeft hij zo goed gedaan en dat vind ik van RTL Boulevard ook, dat hij het heel goed doet. Hij past precies in die mal.”

Chris Helt: “Hij is ook zo normaal. En toch staat hij er een beetje boven, op een goede manier.”

Ikink gaat binnenkort een zaterdagavondshow maken met Humberto Tan. “Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat en dat vind ik ook wel spannend.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen