Paul de Leeuw: ‘Cor Bakker? Nee, die mis ik niet’

De banden tussen Paul de Leeuw en zijn vroegere huispianist Cor Bakker lijken niet zo warm meer. De tv-ster zit er niet op te wachten om de muzikant te strikken voor zijn nieuwe show. Dat laat hij blijken in de rijdende talkshow van NU.nl. Bakker werd bij het grote publiek bekend door de tv-show De Schreeuw van de Leeuw. “Nee, die mis ik niet. Ik heb met Cor een heel fijne tijd gehad, maar we zijn ook jong begonnen en dan ga je op een gegeven moment je eigen weg op“, zegt hij.

NU.nl-interviewer Chris Helt daarop: “Dat kan je ook wel iets aardiger zeggen.”

De Leeuw: “Nee. Ik ben ook eerlijk. Hij speelt nog steeds als een van de besten van Nederland. Als ik met hem speel is het altijd leuk. Althans, vind ik. Maar ik mis hem niet. Ik verheug me wel altijd als we samen iets doen.”

De RTL 4-ster werd ook nog gevraagd of hij denkt dat Chantal Janzen groter wordt dan Mies Bouwman en Linda de Mol. “Dat denk ik niet, omdat alles anders is nu, maar Chantal is wel heel goed op de sociale media. Het is in deze tijd zo anders. Voor Mies bleef je thuis.”

Lees ook:
Cor Bakker mist shows met Paul de Leeuw (2011)
Cor Bakker: ‘Het was op tussen mij en Paul de Leeuw’ (2018)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen