Olcay onder vuur om asoparkeren: ‘Deed ze vluggertje?’

Olcay Gulsen ligt onder vuur vanwege asoparkeren: ze heeft haar asobak dinsdagmiddag op een parkeerplek gezet die exclusief is gereserveerd voor artsen. Kennelijk vond ze een comfortabele parkeerplek bij het huis van haar liefje Ruud de Wild belangrijker dan de kans dat een arts snel moet parkeren vanwege een noodgeval. Story-baas Guido den Aantrekker kijkt hier niet bepaald van op. “Dit vind ik wel typisch iets voor Olcay“, zei hij dinsdagavond in Shownieuws op SBS 6.

Den Aantrekker denkt dat Gulsen misschien zin had in een vluggertje met De Wild. “Pikant is dat die plek precies tegenover het huis van Ruud is. Ik denk dat ze misschien een beetje hoge nood was. Ze is verliefd, dus misschien deed ze een vluggertje, je weet het niet. Dan kan ze hem daar makkelijk even neerzetten.

Alle gekheid op een stokje: dit kan niet, vindt Den Aantrekker. “We moeten streng zijn. Ik zeg: Olcay, de volgende keer je auto ergens anders neerzetten, want het is link om dat op de plek van een arts te doen.”

De asoparkeeractie van Gulsen:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen