Na Gordon flopt ook Jandino genadeloos op SBS 6

Linda de Mol en Wendy van Dijk hebben alle reden om met angst en beven in de Talpa-startblokken te staan. De ene na de andere van RTL naar SBS overgestapte ster gaat genadeloos ten onder: Patty Brard scoort avond aan avond horrorcijfers met 6 Inside, Gordon is net begonnen en heeft momenteel twee flops op zender en de eerste show van Jandino Asporaat is gisteren ook erg slecht begonnen: Dino en Friends in New York trok 264.000 kijkers (5,5 procent) naar SBS 6.

Met dit magere marktaandeel scoort Asporaat maar liefst eenderde onder het laatste weekgemiddelde van SBS 6. En dat weekgemiddelde ís al veel te laag voor een familiezender met een mediamiljardair aan het roer.

In zijn nieuwe show probeert Jandino met behulp van bevriende BN’ers door te breken als comedian in New York. In zes afleveringen volgen we Jandino’s zoektocht naar humor in New York en zijn uiteindelijke doel om een show van een uur in het Engels op te voeren voor een Amerikaans publiek.

Dit avontuur in New York is als een droom die uitkomt voor mij en ik hoop met het programma andere mensen te inspireren. Wat je droom ook is; ga het doen en kijk waar het schip strandt!”, aldus Jandino.

Voorafgaand aan Dino en Friends in New York keken er 401.000 mensen (8 procent) naar Urk. Toen Jandino begon zapte dus 34 procent van de kijkers weg.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen