Dico Koppers dacht dat Dennis Schouten doodging

Geplaatst op Wed 24 Apr 2019 om 11:55

Voetballer Dico Koppers van PEC Zwolle dacht dat Dennis Schouten doodging toen hij eind vorige maand een TIA kreeg tijdens opnames voor Veronica Inside. De verslaggever zat in de auto bij de verdediger toen hij onwel werd: het gevoel in zijn ledematen verdween en hij kon niet meer praten. De beelden staan nu online. “Ik heb helemaal geen gevoel in mijn benen. Ik weet niet hoe dat kan. We hebben wel een beetje een probleem, want ik kan mijn hand niet meer bewegen“, zei hij.

Schouten maakte zich duidelijk zorgen. “Ik snap het serieus niet. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Het is echt debiel als je je lichaam niet meer kunt besturen, terwijl je niet weet hoe het kan. Ik denk dat ik naar het ziekenhuis moet. Ik voel mijn lichaam niet meer. Ik heb tintelingen overal.”

Daarop navigeerde Koppers naar het ziekenhuis. “Hij kan amper praten“, zei hij tegen iemand aan de telefoon.

Nu hebben de twee hun interview ingehaald. “Het was ongekend. Ik dacht echt dat je gewoon bijna dood zou gaan in mijn auto. Het was echt schrikken, serieus. We lachen er nu wel om, maar het was toen wel even spannend“, aldus Koppers.

Schouten: “Alles is weer goed, alles is weer wel. Het leven gaat door. Na twee dagen had ik geen pijn meer.”

Koppers: “Ik heb de hele dag in het ziekenhuis gezeten, man. Toen ik thuis kwam ben ik op de bank gaan liggen en had ik het aan mijn vriendin verteld. Die geloofde ook haar oren niet.”

De beelden ziet u onderstaand (vanaf 00:57):

Foto: YouTube
8 Reacties op “Dico Koppers dacht dat Dennis Schouten doodging”


 1. q8

  t is gelukkig goed afgelopen,
  hopelijk blijft t zo,
  je schrikt je toch t apezuur,

  dennis, BETERSCHAP,

 2. Andreas

  Blijkbaar kost een “carkit” teveel geld. We mogen blij zijn dat er niet meer slachtoffers zijn door dit rijgedrag.

 3. Hondenbrok

  Wat loop jij nou weer te zeiken, Andreas? Krijg jij anders ff een tia, sukkel!

 4. denny

  @Andreas dit is toch een noodsituatie ?

 5. Hetty Hottemetot

  Nooit van dit gozertje gehoord.

 6. Curryworst

  Die foto.
  Ze trekken beiden een vreemde bek.

 7. Wo!lter

  Ja Andreas hoe durf je daar nu kritiek op te leveren met je vrome geleuter! Als ze naar jou hadden geluisterd was hij er nu niet meer geweest!

 8. Ingrid

  Ja Andreas hoe durf je daar kritiek op te leveren! Als ze naar jouw vrome praat hadden geluisterd was hij er niet meer geweest!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.