Caroline Tensen zet Anita Meyer bij het grofvuil

RTL 4 kleurt de komende tijd lekker sepia: het ene na het andere oude tv-format wordt uit de mottenballen gehaald. De laatste tv-reanimatie is die van Het Spijt Me: Caroline Tensen blaast haar oude show nieuw leven in. Het beroemde leaderliedje, gezongen door Anita Meyer, is straks echter níet meer te horen. “Nee, Anita Meyer ga je niet meer horen in de tune. Ik denk dat iedereen hem nog mee kan zingen, behalve ikzelf, maar nee. Ik denk dat we er wel een moderne leader van gaan maken.

Tensen belooft dat het echt een moderne show wordt. “We noemen het in de wandelgangen Het Spijt Me 6.0, want het wordt wel echt anders. Ik ga natuurlijk niet meer met een bloemetje langs de deuren om te vragen of mensen hem willen accepteren. Ik heb er een heel goed gevoel over.

Elke zender heeft een soort tv-moeder nodig en nu Linda de Mol (54) vertrekt treedt Caroline Tensen (55) in haar voetsporen. Ze mag minstens twee jaar lang allerlei programma’s gaan maken.

De presentatrice is trots: “Ik ben heel blij. Ik ben denk ik het blijste ei van Hilversum en omgeving. Precies 30 jaar nadat RTL begon ben ik weer op het honk. Ik ben met open armen ontvangen. Het was gewoon een warm bad waar ik weer in stapte.”

Ook Wie Ben Ik gaat ze weer presenteren. “Ik heb als een baby gegild. Het is dertig jaar geleden dat ik ermee begon. Wie Ben Ik is alleen maar lol, ik kan mijn geluk niet op.”

Wat een oude meuk allemaal, vindt Albert Verlinde. Hij zei in 6 Inside: “Als je het nou hebt over Jesus Christ Superstar en alles wat terugkomt, dan is RTL de Bijbel van Nederland aan het worden, want zij halen álle oude formules terug.

Lees ook: RTL 4 zet Caroline Tensen op Het spijt me en Wie ben ik (gisteren)

Het Spijt Me van Anita Meyer:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen