BN’ers vinden Van Koningsbrugge complotgekkie

Bekende Nederlanders vinden dat Jeroen van Koningsbrugge een complotgekkie is. Ze zijn teleurgesteld in zijn interview in de Volkskrant van vandaag. Dat is te lezen op Twitter. Van Koningsbrugge blijkt een hysterische complot- en doemdenker: hij gelooft dat de Amerikanen de Twin Towers zelf hebben opgeblazen en rekent op Venezolaanse toestanden in ons land. Sterren vinden dat de komediant wel heel erg leegloopt en helemaal geen tegenspraak krijgt.

Esther Voet van het opinieweekblad Joods Nederland: “Inderdaad, Van Koningsbrugge is hier helemaal de weg kwijt. Ook al een complotgekkie. Zo jammer.

En Playboy-baas Maarten Bloem: “Jeroen van Koningsbrugge blijkt preppende fantast. En 911 complotgekkie. Benieuwd of dit gevolgen gaat hebben.

Eelco Bosch van Rosenthal van Nieuwsuur vindt het een bizar interview. “Come for het gevriesdroogde eten, stay for de tragische 9/11-kletskoek, zonder tegenspraak.

Volkskrant-ster Sheila Sitalsing ziet daar geen rol voor de Volkskrant: “Tegenspraak lijkt me hier volstrekt overbodig. Of ging je nu toch twijfelen?

Journalistieke vrouw Wouke van Scherrenburg: “Waarom zou je hier tegengas geven? Deze vorm van interview is niet de actualiteit maar het verhaal van de geïnterviewde, heerlijk gesprek ook met t complotdenken.

Schrijver Jan Kuitenbrouwer: “Haha! Hij wordt niet geinterviewd als terrorismedeskundige. (Gelukkig). Maar een subtiele voetnoot dat hij er wat betreft het smeltpunt van staal een ongeveer 38700 graden naast zit, was wel leuk geweest.

Van Rosenthal: “Zoiets. Klimaathoaxers spreken we toch ook tegen?

Schrijfster Aafke Romeijn: “Mensen blijven me maar teleurstellen dit weekend. Eerst Theo Maassen, nu dit weer. Volgende week in de Volkskrant: Eelco die vertelt dat Joris Demmink achter de moord op Pim Fortuyn zit.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen