BN’ers bellen met gewone mensen in nieuwe tv-show

Bekende Nederlanders hebben al een hoop gedaan op televisie, maar bellen met gewone mensen was daar nog niet bij. Ze gaan dat daarom doen in een nieuw programma op NPO 3. Dat heeft producent Stepping Stone laten weten. Mensen die gebruik willen maken van de wijsheid van tv-sterren kunnen straks de telefoon pakken. “Voor een nieuw televisieprogramma op NPO 3 zijn wij op zoek naar mensen met een vraag of dilemma die daarover willen bellen met een BN’er.

Hoe ziet de tv-formule er precies uit? “In het programma bieden bekende Nederlanders een luisterend oor. Het gesprek kan gaan over liefde, relaties, gezondheid, seksuele identiteit, eenzaamheid, familieperikelen, multiculturele issues… Luchtige én zware thema’s, alles is bespreekbaar.”

De mensen kunnen van alles vragen aan de BN’ers. Een paar voorbeelden zijn:

  • Hoe maak ik vrienden?
  • De ouders van mijn vriend accepteren mijn afkomst niet, en nu?
  • Ben ik homo omdat ik met mijn beste vriend heb gezoend?
  • Ik ben verliefd geworden op een familielid. Wat moet ik nu doen?

Stepping Stone rekent op veel openhartige jongeren. “In het programma kom je niet in beeld zodat je vrijuit kunt praten.”

Welke BN’ers er meedoen is niet duidelijk, maar bij de kandidatenoproep worden foto’s getoond van Ryanne van Dorst, Patty Brard, Filemon Wesselink, Ellie Lust, Dennis Weening en Catherine Keyl.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen