BLVD houdt rekening met psychisch probleem Sylvie

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft van insiders heel rare verhalen gehoord over Sylvie Meis. Ze zou onder andere liegen over haar zoontje Damián. Dat vertelde hij dinsdagavond op RTL 4. Haar ex-man Rafael van der Vaart heeft met hun zoontje Damián een leuk interview gegeven aan de NOS en daar lijkt Sylvie niet van gediend. Ze bitchte twee dagen later bij een paasfoto op Instagram dat Damián de foto heeft genomen, omdat ze hem vanwege zijn privacy niet wil tonen.

Bade houdt er echter rekening mee dat die foto helemaal niet door Damián is genomen en dat hij zelfs niet eens bij haar in Hamburg wás. Daarover liegen duidt op een psychisch probleem.

Hij wil er niet te veel over speculeren. “De raarste verhalen doen de ronde. Er gaat ook een verhaal dat Damián misschien helemaal niet in Hamburg is geweest, dat wordt beweerd. Dat is nogal wat als je dat zegt. Ik vind het heel lastig als je het daar over gaat hebben, omdat het gaat over een gezin en de opvoeding van een jongetje.

Het gebitch van Sylvie op het NOS-interview leidt tot ergernis bij de familie Van der Vaart. Toen iemand op de Facebook van Boulevard postte: “Zijn vader is wel de enige van de twee die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan La Meis een voorbeeld aan nemen“, antwoordde moeder Lolita van der Vaart: “En zo is het.

Bade heeft Lolita gebeld, maar zij wil er niets meer aan toevoegen. Bade: “Het is een beetje aan het rommelen. Wij voelen ook als we rond gaan bellen dat er bij de familie Van der Vaart op dit soort posts van Sylvie met argwaan en irritatie wordt gereageerd. Van: wat bedoelt ze daar nou mee? Ook omdat ze Damián zelf heel vaak op haar Instagram heeft gezet. Daar is ze mee gestopt op 3 augustus 2015.

Er is niks mis met het NOS-interview, vindt Bade. “Het was gewoon een heel lief, mooi interview.”

Waar heeft Sylvie volgens hem last van? “Het is een moeilijk proces als je ziet dat je kind misschien meer naar je vader toegroeit, omdat hij ook voetballer wil worden. Kijk, daar heeft Sylvie natuurlijk niet veel mee.

Lees ook: Sylvie bitcht op NOS-interview Rafael en Damián (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen