BLVD houdt rekening met psychisch probleem Sylvie

Geplaatst op Wed 24 Apr 2019 om 10:55

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft van insiders heel rare verhalen gehoord over Sylvie Meis. Ze zou onder andere liegen over haar zoontje Damián. Dat vertelde hij dinsdagavond op RTL 4. Haar ex-man Rafael van der Vaart heeft met hun zoontje Damián een leuk interview gegeven aan de NOS en daar lijkt Sylvie niet van gediend. Ze bitchte twee dagen later bij een paasfoto op Instagram dat Damián de foto heeft genomen, omdat ze hem vanwege zijn privacy niet wil tonen.

Bade houdt er echter rekening mee dat die foto helemaal niet door Damián is genomen en dat hij zelfs niet eens bij haar in Hamburg wás. Daarover liegen duidt op een psychisch probleem.

Hij wil er niet te veel over speculeren. “De raarste verhalen doen de ronde. Er gaat ook een verhaal dat Damián misschien helemaal niet in Hamburg is geweest, dat wordt beweerd. Dat is nogal wat als je dat zegt. Ik vind het heel lastig als je het daar over gaat hebben, omdat het gaat over een gezin en de opvoeding van een jongetje.

Het gebitch van Sylvie op het NOS-interview leidt tot ergernis bij de familie Van der Vaart. Toen iemand op de Facebook van Boulevard postte: “Zijn vader is wel de enige van de twee die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan La Meis een voorbeeld aan nemen“, antwoordde moeder Lolita van der Vaart: “En zo is het.

Bade heeft Lolita gebeld, maar zij wil er niets meer aan toevoegen. Bade: “Het is een beetje aan het rommelen. Wij voelen ook als we rond gaan bellen dat er bij de familie Van der Vaart op dit soort posts van Sylvie met argwaan en irritatie wordt gereageerd. Van: wat bedoelt ze daar nou mee? Ook omdat ze Damián zelf heel vaak op haar Instagram heeft gezet. Daar is ze mee gestopt op 3 augustus 2015.

Er is niks mis met het NOS-interview, vindt Bade. “Het was gewoon een heel lief, mooi interview.”

Waar heeft Sylvie volgens hem last van? “Het is een moeilijk proces als je ziet dat je kind misschien meer naar je vader toegroeit, omdat hij ook voetballer wil worden. Kijk, daar heeft Sylvie natuurlijk niet veel mee.

Lees ook: Sylvie bitcht op NOS-interview Rafael en Damián (maandag)

Foto: RTL
29 Reacties op “BLVD houdt rekening met psychisch probleem Sylvie”


 1. Mary

  Lijkt me een rotleven als je 24/7 een rol moet spelen voor de buitenwereld.

 2. Robert

  Kan me niet voorstellen dat Sylvie onder de indruk is van Lolita van der Vaart.
  Jochie zegt toch helemaal niet dat zijn moeder slecht is of dat hij niet van houd, kom op zeg.
  Raffie ging zelfs overigens ineens om met de beste vriendin van zijn vrouw, zal dat kereltje misschien ook wel gedacht hebben.

 3. Curryworst

  Sylvie is fake en akelig.

 4. Peanut

  Waarom wordt dit gepubliceerd?

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Hij wil er niet te veel over speculeren.
  En vervolgens speculeert dhr. Bade erop los..
  Laat dat mens met rust, wat kan ons het schelen?

 6. Ray

  Sylvie is gewoon een van de leeghoofdige grietjes waar er tegenwoordig zo ontzettend veel van lijken rond te lopen. Continu krampachtig bezig om op social media het perfecte leven uit te stralen.

 7. Porky

  De perfecte foto op Instagram is voor grote groepen vrouwen het ultieme levensdoel. En dan beweren vrouwen dat mannen oppervlakkiger dan vrouwen zijn. No wayyyy!!

 8. Henk

  Wanneer mag Damian kiezen bij wie hij wil wonen?Jammer voor Sylvie maar ik denk dat het bij zijn vader heel gezellig en warm is.Echte aandacht.

 9. Porky

  Henk, je lijkt wel een wij f.

 10. Henk

  Die foto heeft Damian echt niet genomen,die was bij zijn vader.En die “vrienden”op de foto heeft ze ingehuurd.hahaha

 11. Joris Agema

  Wel verdrietig dat Sylvie publiekelijk (ja want dat is Instagram) sneer geeft. Dit maakt het een debat waar het kind sowieso niet bij gebaat is.

 12. Henk

  @Porky Ik heb te doen met dat jochie

 13. Porky

  Een debat zou ik het niet noemen, gewoon wat heen en weer geschop tussen exen.

 14. Godefroy France

  BNer een van de gedrochten van de fake wereld, alles is nep!!! haar poses, haar verhalen, haar ziektes, haar ogen, haar acteren!!!
  Behalve de kerels, die wippen enkel weken, dan begrijpen ze hoe stom en vervelend deze talentloze creep is!!! bye bye bye

  Het beste voor iedereen, geen aandacht meer geven !!!

  Ik mis nog de mislukte pogingen tot zelfdoding,,, keurig in scène gezet, maar zelfs daar trapt niemand meer in!

 15. Hetty Hottemetot

  De vrouw (Meis) is overduidelijk ziek in haar oranje, volgespoten, vroegoud plastic hoofdje. (Andermans) geld maakt duidelijk niet gelukkig.

 16. Theo

  psychisch probleem?? Beetje overtrokken MC

 17. Sabine

  Ze heeft in ieder geval narcistische trekjes!

 18. K

  Als de band goed zou zijn tussen Silvie en Rafael zou je toch denken dat evt irritaties met elkaar besproken word, en niet uitvechten via de media.Silvie is volgens mij zwaar Narcistisch.

 19. Bart

  Het wordt tijd dat de media gewoon ophoud met berichtgeving over Sylvie. Gewoon compleet negeren. Ook als ze met iets komt om te verkopen of weer een nieuwe vriend heeft of gaat trouwen. Laten we met zijn allen doen alsof ze niet bestaat.

 20. @ Bart 13.29

  Helemaal met je eens. Sylvie gewoon negeren en haar lekker in haar eigen fake wereldje laten leven. Hopelijk gaat Damian bij zijn vader wonen #teamvdvaart

 21. Melken IX

  Damian, heel veel sterkte bij het lezen van deze berichten.
  Neem het met een korrel zout en ga vooral je eigen weg.
  Volgens mij ben je goed bezig.

 22. A.Zijn

  Dat is geen nieuws. Dat is overduidelijk het geval. Dit type mensen kun je maar beter mijden

 23. Wijze van Zion

  Wie o wie is Sylvie van de Wijs…..?

 24. Henkie

  Meis heeft alles met voetbal, daar zitten rijke mannen!

 25. Lies

  Vond het bijzonder ongepast dat ene Rifkah aan de minderjarige Damian vraagt hoe hij het vindt, de ene keer bij moeder, de andere keer bij vader.

 26. Ver D.

  Lies, ik ben het met je eens. Dat was onbetamelijk en had zomaar verkeerd kunnen zijn.

 27. Jan Muilwijck

  Sylvie is oud.

 28. Karel

  Meis plaatste zelf honderden foto’s van haar kind en nu in eens deze opmerking…hahahahah

 29. Umfufu

  In Duitsland is bij wet geregeld, dat je kinderen niet herkenbaar op de foto mogen in de media, mits je zelf ook geen foto’s op social media zet van je kinderen.
  Aldus Sylvie in Linda’s Zomerweek.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.