Talpa verhuist nieuwsredacties naar Hilversum

De nieuwsredactie van Talpa Network, die de titels 6 Inside, Hart van Nederland en Shownieuws maakt, verhuist van het Amsterdamse Rietveldpark naar het Talpa Radio-kantoor in Hilversum. Dat heeft een woordvoerder laten weten aan Spreekbuis.nl. Er verhuizen zo’n honderd medewerkers mee van de hoofdstad naar de mediastad. “Er wordt toegewerkt naar een geïntegreerde redactie waarbinnen de huidige redacties samenwerken op een centrale vloer“, zegt een woordvoerder.

Het pand aan de Bergweg in Hilversum heeft ruimten die geschikt gemaakt kunnen worden voor deze centrale redactie, aldus de persvoorlichter. “Het voornemen is om de redacties naar Hilversum te verhuizen zodra de ruimten helemaal klaar zijn.”

Medewerkers en de Ondernemingsraad zijn onlangs over dit voornemen tot verhuizen geïnformeerd. “Nog niet duidelijk is op welke termijn de verhuizing plaats gaat vinden.”

Talpa Radio kwam onlangs uit de kast als een orgaan dat het niet zo nauw neemt met de persvrijheid in ons land. Talpa TV is en blijft gehuisvest op het Rietlandpark in Amsterdam.

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen