RTL 7 zet VTBL recht tegenover Studio Voetbal

De Humberto Tan-show VTBL wordt vanwege lage kijkcijfers verplaatst naar een ander tijdstip. Het programma blijft op zondagavond staan, maar begint voortaan anderhalf uur later. Dat heeft RTL 7 laten weten. VTBL was te zien op zondagavonden tussen 20.00 en 21.30 uur, maar verhuist nu naar het tijdslot 21.30 tot 23.00 uur. Daarmee gaat Tan rechtstreeks de concurrentie aan met het concurrerende programma Studio Voetbal van presentator Tom Egbers op het veel bekeken NPO 1.

Het lijkt een kansloze exercitie om VTBL recht tegenover Studio Voetbal te zetten, aangezien dat programma nog altijd een grote publiekstrekker is. Het aanvangstijdstip van Studio Voetbal is 22.20 uur.

Er werd eerder gekozen voor het tijdstip 20.00 uur, omdat het programma dan direct na afloop van NPO 1’s Studio Sport Eredivisie stond. Die kijkers zapten na afloop echter niet over naar RTL 7.

Een verhuizing naar maandag helpt RTL 7 ook niet uit de brand, want dan is de voormalige RTL 7-show VI te zien bij concurrent Veronica.

Vorige week werd VTBL eenmalig uitgezonden op zaterdagavond, maar ook op die uitzendavond keek er geen hond.

Op het oude uitzendtijdstip van VTBL gaat RTL 7 nu films uitzenden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen