NPO-ruzie tussen Renze Klamer en Frénk vd Linden

Renze Klamer, de Matthijs van Nieuwkerk van achter de decoder, vindt dat Frénk van der Linden zich zwaar oncollegiaal en asociaal gedraagt achter de schermen van de NPO. Dat laat hij weten op Twitter. Klamer presenteert op themakanaal NPO 1 Extra de dagelijkse show Na Het Nieuws, maar wordt tijdens de liveuitzendingen regelmatig gestoord door Van der Linden. Zo ook dinsdag, toen hij luidruchtig vertrok bij Radio Kunststof omdat zijn gast vroegtijdig was weggelopen.

Heel erg irritant, vindt Klamer. “Zeg Frénk van der Linden van Radio Kunststof, ik vind het heel vervelend voor je dat je gast wegloopt uit je uitzending, maar kun je de volgende keer even niet luid bellend dwars door onze liveuitzending heenlopen? Bij voorbaat dank!

Full Frenkie“, reageert Tim Hofman. Klamer: “Full van zichzelf wellicht 🤷🏻‍♂️.” Hofman: “Dat zeg ik.

Wie was er eigenlijk weggelopen bij zijn radiouitzending? “Ehh dat was Lenette van Dongen. Die vond het vanwege alle Brexit-onderbrekingen wel welletjes met het interview.

Van der Linden misdraagt zich vaker, aldus Klamer. “Nou dit was niet de eerste keer van Frenk zullen we maar zeggen dus onschuld is onwaarschijnlijk 😉.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen