Koos wil Wendy of Patty op presentatie ijdansshow

Koos van Plateringen zou het leuk vinden als Wendy of Dijk of Patty Brard op de presentatie van de revival van Sterren Dansen op het IJs wordt gezet. Dat heeft de showdeskundige woensdagavond gezegd in Shownieuws. Sterren Dansen op het IJs keert in het najaar terug op de buis bij SBS 6. “Ik vind het fantastisch dat het terugkomt op SBS 6. Ik ben heel benieuwd wie deze show gaat presenteren. Misschien dat Wendy van Dijk het gaat doen, maar die doet ook al Dance Dance Dance.

Als Dance Dance Dance en Sterren Dansen op het IJs niet in dezelfde periode worden gedraaid, zou het misschien wel kunnen, aldus Van Plateringen. “Misschien wordt het op een ander moment uitgezonden. Het zou wel leuk zijn voor haar.”

Een andere goede optie is volgens hem Patty Brard. “Ik denk ook dat Patty Brard weer een rol moet krijgen in dit programma. We hebben haar al gebeld, maar zij heeft er weinig tijd voor. Ze zou het wel leuk kunnen presenteren, omdat zij dat lekkere gezellige familiegevoel kan veroorzaken.

Of Jandino Asporaat? “O ja, dat zou ook wel kunnen.”

Wil hij zelf meedoen als kandidaat? “Toen het een tijdje geleden werd uitgezonden op SBS 6 had ik wel zoiets: als ze me vragen, doe ik meteen mee. Nu? Ik ben niet benaderd.

Premiumversie

Volgens Albert Verlinde wordt het niet het Sterren Dansen op het IJs zoals we dat van vroeger kennen, maar een soort premiumversie. “Ze gaan het wel op een andere manier doen. Bij Dance Dance Dance zie je dat BN’ers heel lang hebben getraind om zo goed mogelijk voor de dag te komen en dat willen ze nu ook gaan doen. Een nieuwe manier van aanpak, waarbij je zorgt dat de mensen ontzettend goed dansen op het ijs. Niet dat je naar ellende zit te kijken, maar dat je echt denkt: wow. Dat vind ik heel erg leuk.

Verder sloeg Verlinde zichzelf vooral op de borst dat hij dit nieuwtje heeft onthuld, ondanks de nietsontziende dominantie van zijn baas John de Mol. “Ik mag het eigenlijk nog niet vertellen, maar ik ga het gewoon doen, want het is een programma waarvan ik denk dat de kijkers er echt op zitten te wachten. Ze schrokken zich sowieso al wild dat ik dit wilde gaan brengen. Ze zeiden: ‘Noem dan nog geen titel.’ Anders heb ik mijn persoonlijke ijsdansoorlog met de zender.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen