Hitshow Sterren Dansen op het IJs terug op SBS 6

De vroegere SBS 6-hit Sterren Dansen op het IJs keert terug op de buis. Het programma gaat dit najaar in première. Dat heeft een woordvoerder van de zender bevestigd naar aanleiding van de primeur hierover in 6 Inside. Sterren Dansen op het IJs is een programma waarin sterren dansen op het ijs. Het programma begon in 2006, toen SBS 6 de zogeheten ijsdansoorlog won van RTL 4’s Dancing on Ice. In 2007 volgden er zelfs twee seizoenen om het succes compleet uit te melken.

Na die drie seizoenen was het wel even op. Er volgden nog twee seizoenen, in 2011 en 2013. Zes jaar later trekt SBS 6 het programma dus opnieuw uit de kast. Eén ding is zeker: er komt een nieuw presentatieduo.

Gerard Joling is tegenwoordig een exclusief gezicht van RTL 4 en van Nance Coolen heeft niemand ooit meer wat gehoord. Een scenario waar we rekening mee moeten houden is dat Kim-Lian van der Meij wordt ingeschakeld.

Sterren Dansen op het IJs is de zoveelste tv-show die uit de mottenballen wordt getrokken. Concurrent RTL 4 blaast aankomende tijd onder andere de titels De Zwakste Schakel en Kees & Co nieuw leven in.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen