Gênant: voormalig tv-ster Nance straalbezopen op tv

Sterren van weleer gaan steeds verder om weer terug in de spotlights te komen. Voormalig sterpresentatrice Nance Coolen heeft zich door Comedy Central laten verleiden om straalbezopen op tv te verschijnen. Dat heeft de zender laten weten. Comedy Central brengt na ‘zeer succesvolle edities in onder andere Engeland, Amerika, Mexico, Hongarije, Argentinië en Australië’ het format Drunk History naar Nederland, waarin bekende sterren volledig dronken geschiedenisles geven.

De geschiedenisverhalen die in de Nederlandse editie aan bod komen zijn Mata Hari, De Zwembadaffaire met Johan Cruijff, De Legende van Kenau, De Ontsnapping van Hugo de Groot, De Greet Hofmans Affaire en De Moord op Theo van Gogh.

De vertelde verhalen vormen het letterlijke script voor een nagespeelde versie, die vertolkt wordt door een groot aantal bekende acteurs. “Drunk History belooft in ieder geval hele grappig én interessant historische verhalen. Want dronken mensen vertellen immers altijd de waarheid, alleen in dit geval niet altijd even samenhangend…”

De aankomende weken maakt Comedy Central bekend welke vertellers én acteurs hebben meegewerkt aan de show. De eerste twee zijn alvast bekendgemaakt: Nance en Jasper Demollin van Streetlab.

Het programma begint op maandag 15 april om 21.30 uur.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen