DDD-kandidaat Danny de Munk is geen miljonair

Geplaatst op Fri 22 Mar 2019 om 13:15

BN’er-programma’s zitten vaak vol met sterren die aandacht nodig hebben óf een beetje om geld verlegen zitten. Een Connie Breukhoven, Linda de Mol of René Froger zie je zelden meedoen aan allerlei onzinnige sterrenshows. In het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance zitten ook geen sterren in die categorie. Eén ervan is Danny de Munk en ook de volkszanger moet bekennen dat hij financieel gezien nog niet binnen is. Hij klust dan ook graag bij in het programma van John de Mol.

Op de vraag of hij miljonair is, antwoordt De Munk: “Miljonair ben ik niet, maar ik heb het erg goed voor elkaar.

De Munk hoeft helemaal geen miljonair te zijn. “Weet je aan wie ik de laatste tijd, als het om miljoenen gaat, vaak moet denken? Hans Breukhoven! De man had altijd veel geld, maar is veel te jong gestorven.

Waarmee ik maar wil zeggen: Wat heb ik aan al die centen? Ik ben gelukkig met mijn vrouw en kinderen. Dat is veel belangrijker dan miljoenen op de bank.”

Wat betreft Dance Dance Dance: dat vindt hij gewoon leuk om met zijn dochter te doen. “Dus dat wordt hard trainen. Mooi meegenomen, want je moet op deze leeftijd een beetje in shape blijven“, besluit hij, via Blendle.

Foto: SBS
7 Reacties op “DDD-kandidaat Danny de Munk is geen miljonair”


 1. M.

  Mooi gezegd Danny. Het gaat je goed… Hoe mooi is het om met je opgroeiende dochter zoiets mee te maken, aan zo een programma mee te doen, de beelden blijven voor altijd en jullie komen nog dichtbij elkaar, ik vind het mooi relativerend Danny… Heel veel liefs!!!

 2. JandeHond

  Voor de fiscus zegt hij geen miljonair te zijn, nee. Maar op zijn offshore rekeningen staat voldoende om die grijns op z’n smoel te houden.

 3. Bhgf

  Ciske de rat heeft 1 ding in zijn leven gedaan en profiteert er nog steeds van

  Bah

 4. Niels

  Helemaal met Danny eens.
  Echte rijkdom is liefde.

 5. Zonder Naam

  @Bhgf – De jaloezie druipt ervan af.

 6. Whitedog

  Die gast is begonnen als kind-ster en draait nog steeds mee. Respect hoor.

 7. Joop55

  DDD zal een nieuwe geval Kopspijkers worden, het streeft aan een stille deaud.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.