DDD-kandidaat Danny de Munk is geen miljonair

BN’er-programma’s zitten vaak vol met sterren die aandacht nodig hebben óf een beetje om geld verlegen zitten. Een Connie Breukhoven, Linda de Mol of René Froger zie je zelden meedoen aan allerlei onzinnige sterrenshows. In het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance zitten ook geen sterren in die categorie. Eén ervan is Danny de Munk en ook de volkszanger moet bekennen dat hij financieel gezien nog niet binnen is. Hij klust dan ook graag bij in het programma van John de Mol.

Op de vraag of hij miljonair is, antwoordt De Munk: “Miljonair ben ik niet, maar ik heb het erg goed voor elkaar.

De Munk hoeft helemaal geen miljonair te zijn. “Weet je aan wie ik de laatste tijd, als het om miljoenen gaat, vaak moet denken? Hans Breukhoven! De man had altijd veel geld, maar is veel te jong gestorven.

Waarmee ik maar wil zeggen: Wat heb ik aan al die centen? Ik ben gelukkig met mijn vrouw en kinderen. Dat is veel belangrijker dan miljoenen op de bank.”

Wat betreft Dance Dance Dance: dat vindt hij gewoon leuk om met zijn dochter te doen. “Dus dat wordt hard trainen. Mooi meegenomen, want je moet op deze leeftijd een beetje in shape blijven“, besluit hij, via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen