Albert Verlinde treft Wendy van Dijk op Curaçao

Albert Verlinde sliep vorige week tijdens zijn vakantie op Curaçao in hetzelfde hotel als Wendy van Dijk. Ze kwamen elkaar tegen bij het ontbijt in het Papagayo Beach Resort. Dat vertelde de showkenner woensdagavond in 6 Inside. Verlinde kon daar van dichtbij checken of Van Dijk al een nieuwe man aan de haak heeft geslagen, zoals de roddelbladen beweren. “Dat is leuk voor Wendy, hè? Dan kom je aan in je hotel op Curaçao en wie is de eerste die je tegenkomt? Albert Verlinde.”

Ze was in elk geval niet met Erland Galjaard, aldus Verlinde. “We kwamen elkaar bij het ontbijt tegen, want dat doe je daar op het strand. Hartstikke leuk, aan tafeltjes. Ze zei: ‘Ik hoorde al dat jij er was.’ Ik zei: ‘Ja, ik hoorde ook al dat jij er was.‘”

Verlinde keek even goed om zich heen. “Er wordt gesuggereerd dat zij met een ander zou zijn, namelijk die jongen die die Disq allemaal bedacht heeft. Die was er dus niet. Wie er wel was: haar broer en het hele gezin, ook haar moeder. Waarom was dat nou? Omdat één van de nichtjes stage aan het lopen was in dat hotel: Papagayo Beach.”

Het resort ligt aan de Jan Thiel Baai, waar alles draait om zien en gezien worden. “Dat was een fantastisch hotel. Het is een hartstikke leuke reis geweest en Wendy heeft het ontzettend naar haar zin gehad. Dat zie je ook aan alle foto’s.”

Over en uit

Hoe dan ook: het is wel echt over tussen Van Dijk en Galjaard, denkt Story-baas Guido den Aantrekker. “Hij woont in Amsterdam, bij het Vondelpark, en ze gaan op een heel goede manier met elkaar om. Ze zijn natuurlijk ook gek op elkaar, maar ik denk wel dat het huwelijk gewoon over is“, zei hij later op de avond in Shownieuws.

De twee moeten dan ook gewoon samenwerken bij Talpa. “Erland is strategisch adviseur geworden bij Talpa en krijgt in die rol ook met Wendy te maken. Hoe dat uitpakt moeten we nog gaan zien.”

Van Dijk wil niets meer zeggen over haar relatie met Galjaard. “We hebben haar natuurlijk, journalistiek als we zijn, wel even gevraagd wat de stand van zaken is. Zij zei normaal altijd: ‘Er wordt aan gewerkt, we proberen er nog iets van te maken.’ Die toon is inmiddels wel een beetje verdwenen. Ze zegt nu: ‘Dit is privé, ik ga hier verder niets over zeggen.‘”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen