Albert niet boos op Frank en Rogier om bashen 6 Inside

Albert Verlinde is er niet boos over dat zijn SBS 6-collega’s Frank Jansen en Rogier Smit, bekend van Paleis voor een Prikkie, felle kritiek hebben geuit op zijn showrubriek 6 Inside. Dat liet hij donderdagavond weten op Twitter. De uitspraken die Frank en Rogier doen in de Story van deze week zijn volgens Verlinde helemaal geen nieuws. Hij wist al dat ze het decor niet mooi vonden. “Het dook vorige week ineens op, maar dat zeiden ze al bij het eerste interview wat ze met ons deden.

Verlinde kent de heren goed. “Onno is vroeger importeur van intergeurstoffen geweest en Rogier was een van de klanten die hij had, dus ze gaan heel ver terug.”

Hij had nooit verwacht dat ze tv-sterren zouden worden. “Dat ze ooit op deze manier naar buiten zouden gaan als een soort komisch informatief koppel is heel leuk. Dit is echt zoals ze zijn.”

Frank en Rogier dikken het hooguit een beetje aan, aldus Verlinde. “Natuurlijk gooien ze er een beetje btw op, want op een gegeven moment weet je wat werkt. Ze hadden al humor, maar ze weten nu nog meer wat ze aan het doen zijn.”

En de kijker vreet het: 670.000 kijkers is voor SBS een enorme kijkdichtheid. Ze lopen hartstikke binnen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen