Willibrord hint op mogelijke terugkeer bij SBS 6

Willibord Frequin voert met meerdere partijen gesprekken over een terugkeer op televisie. Dat zegt de presentator van de roemruchte SBS 6-show De Week van Willibrord in weekblad Privé. Als Frequin gevraagd wordt of ook hij wordt ingelijfd door John de Mol, de eigenaar van SBS, reageert de presentator geheimzinnig. “Daar durf ik nog geen uitspraken over te doen. Eerst maar eens kijken of ik het überhaupt ga doen, want een programma maken is erg arbeidsintensief“, zo laat hij weten.

Nu De Mol SBS 6 aan het omvormen is tot een zender met gladde studioshows, worden De Week van Willibrord en Breekijzer vaak genoemd als de programma’s die in het SBS-dna zitten. Frequin wil De Week van Willibrord echter niet meer doen.

Frequin wil alleen nog maar positieve tv maken. “Er speelt van alles in mijn kop, maar het moet vooral gezellig zijn om naar te kijken. De Week van Willibrord ga ik niet meer maken. Ik denk eerder aan een bourgondisch, vrolijk, positief entertainmentprogramma.”

Zijn vrouw Gesina: “Dat past ook meer bij de Willibrord van nu. In Beter Laat dan Nooit heeft hij juist een heel andere kant van zichzelf laten zien. De Willibrord die ik natuurlijk allang kende. Gewoon een lieve man.”

Frequin: “Gewóón een lieve man? Een heel lieve, leuke, charmante man.

Het Privé-interview met Willibrord Frequin kunt u lezen via Blendle.

Foto: PowNed

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen