Paul Römer heeft John de Mol al 9 jaar niet gesproken

Paul Römer heeft John de Mol al negen jaar niet gesproken. Hoewel ze samen aan de wieg stonden van Big Brother, wil De Mol daar niet meer met hem over mijmeren. Dat vertelt de baas van omroep NTR tegen BM Talk. Nu Römer vertrekt bij de NTR wordt er gespeculeerd over een mogelijke functie voor hem bij RTL of bij Talpa TV. Met Talpa-baas De Mol heeft hij in elk geval nog niet gesproken. Sterker nog: al tijden niet. “Ik heb John de Mol al negen jaar niet gesproken“, geeft hij aan.

Er is 0,0 contact. “Geen mail, geen telefoon, geen gesprekken en ik ben hem ook nooit meer tegengekomen. Ons contact is gestopt toen ik stopte bij Endemol.

Waarom praten ze niet meer met elkaar? “Dat weet ik niet. Daar is geen reden voor. We hebben geen ruzie ofzo, maar zo gaat dat. Ik heb dat wel vaker gezien. John is een man die heel erg gefocust is op de toekomst en op de dag van morgen, met de mensen die hij dan om zich heen heeft. Die groep verschilt in de loop der jaren.”

Je bent zo bij John uit de gratie, meent Römer. “De ene keer ben je heel erg bij hem betrokken en dan gaat hij weer door naar de volgende. Hij heeft ook niet zo veel met terugkijken en het verleden. Hij is een man gericht naar voren. Zo werkt dat bij hem. Jammer, maar helaas.”

Ik heb wel eens gezegd dat ik het leuk zou vinden om nog eens een keer wat oude herinneringen op te halen van het waanzinnige avontuur dat we samen beleefd hebben met Big Brother in Amerika, maar hij heeft aan dat soort dingen blijkbaar niet zo’n behoefte. Nou ja, prima.”

De BM Talk met Paul Römer kunt u hier bekijken.

Lees ook: John de Mol reageert niet op sms’jes Paul Römer (13 augustus 2017)

Foto: NPO

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen