John van den Heuvel mag weer naar RTL Boulevard

Geplaatst op Thu 07 Feb 2019 om 8:15

John van den Heuvel mag van Femke Halsema weer aanschuiven in de live-uitzendingen van RTL Boulevard. Hij keerde gisterenavond terug na een afwezigheid van vele maanden. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De door criminelen bedreigde Van den Heuvel mocht van de Amsterdamse driehoek lange tijd niet naar Boulevard, omdat de gevolgen voor de mensen op het Leidseplein te groot waren. Nu is de situatie veranderd. “Hoe fijn is dat“, aldus de misdaadjournalist.

Van den Heuvel is verheugd. “Ik ben natuurlijk heel erg blij om hier weer te staan. Het is best een lastige periode geweest, met name vanwege het feit dat ik hier niet mocht komen. Nu is er groen licht gegeven om hier weer heel regelmatig aan te schuiven onder bepaalde omstandigheden.”

Is het veiliger voor hem geworden? “Nou, er worden heel frequent dreigingsnalayses gemaakt in situaties als deze en die analyses zijn nog niet van die aard dat alles aan de kant kan worden geschoven. Er zijn zeker nog beveiligingsmaatregelen van kracht. Ook hier nu. Daar zien we misschien wat minder van dan in het verleden, maar ze zijn er nog wel degelijk.”

Hij bedankt alle betrokkenen. “Iedereen heeft keihard gewerkt, en dat vind ik echt heel erg fijn en te prijzen, om dit weer mogelijk te maken, met name de gemeente, het OM en de politie.”

De woordvoerder van Halsema laat weten: “Alle betrokken partijen hebben zich maximaal ingezet voor de terugkeer van hem bij RTL Boulevard op het Leidseplein.

Foto: RTL
6 Reacties op “John van den Heuvel mag weer naar RTL Boulevard”


 1. Donderdag

  De schatkist betaald de beveiliging wel.

 2. Minder of Mirjam

  @donderdag, heeft RTL jouw sollicitatie ooit afgewezen? Want zelfs over een man die met de dood wordt bedreigd kun jij nog wat negatiefs bedenken. HOU OP.

 3. Donderdag

  Minder of Mirjam
  Thu 07 Feb 2019 om 8:36

  Dit slaat kant nog wal. Ik heb het over Halsema.

  Laat Unilever het maar betalen maar niet van ons belastinggeld.

 4. Woi!ter.

  Waar moet PRerdogan de Vries nu over gaan zeuren?

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Rotterdam nog een optie?

 6. Ron

  En terecht. Heeft natuurlijk veel te lang geduurd dit debacle. Maar je zag wel dat hij gelijk na zijn praatje was vertrokken, hij zat niet nog eens op de bank.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.