Catherine Keyl en Wilfred Genee waren maatjes

Catherine Keyl en Wilfred Genee hebben een tijd lang regelmatig met elkaar gedineerd om over het televisievak te praten. Dat werd dinsdag duidelijk in zijn radioshow op Radio Veronica. Genee belde Keyl op om over wat ditjes en datjes te praten en toen kwam het aan het licht. “Ik moet zeggen dat ik in het verleden nog wel eens met Catherine ging eten. Even over het vak praten enzovoorts“, zei hij. Daarop antwoordde Keyl: “Waarom doen we dat niet weer eens?

Genee stelt dat het stopte vanwege de vele buitenlandse reizen van Keyl. “Ja, volgens mij omdat jij op een gegeven moment de hele tijd in Zuid-Afrika zat, toch?

Keyl: “Nou, valt wel mee hoor. Ik ben echt heel veel in Nederland, want ik ben maar een maandje per jaar in Zuid-Afrika, dus dat valt nog wel mee. Je moet toch in die andere elf maanden wel tijd hebben, lijkt me?

Zou de presentatrice nu nog op de buis willen? “Nou, ik weet het niet. Nu is mijn leven wel heel anders geworden. Ik reis ontzettend veel en doe allemaal dingen die ik leuk vind, weet je wel. Ik zit eigenlijk het hele jaar in de zon. Het is wel mooi als je dat voor elkaar hebt.”

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen