Verbijsterend: 6 Inside stort in tot 131.000 kijkers

Geplaatst op Fri 18 Jan 2019 om 8:01

Het signaal van de televisiekijker kan niet duidelijker zijn: 6 Inside heeft donderdag wéér een absoluut diepterecord behaald. Er keken slechts 131.000 mensen (3,7 procent) naar de Albert Verlinde-show op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. SBS-baas John de Mol heeft de vooravond van SBS 6 regelrecht de vernieling in geholpen door het vertrouwde zes-uur-blok met Hart van Nederland en Shownieuws te vervangen door Albert en zijn insiders. Ze scoren dra-ma-tisch.

6 Inside lijkt geen gevalletje te zijn van ‘dat moet nog groeien’, want helderder kan de kijker niet zijn. Het programma begon vorige week maandag met 378.000 kijkers en daar zijn er nu nog 35 procent van over. Oftewel: twee derde van de kijkers is afgehaakt.

Sinds de start van 6 Inside is het programma élke avond kijkers verloren, behalve op woensdag. Toen kondigde SBS 6 aan dat Linda de Mol in het programma zou zitten en verdubbelden de kijkcijfers ten opzichte van de dag ervoor. Wat bleek nou: Linda zat wel in een item, maar niet in de studio. Een beetje kijkersbedrog dus.

Zit Verlinde niet ongelooflijk met die lage kijkcijfers? Op Radio 538 zei hij er het volgende over: “Nee, echt niet. Dat hebben we ons ook van tevoren voorgenomen. Nee, natuurlijk wil je geen 145.000 kijkers. Dat wil je niet. Dat het moeilijk is om je in te vechten in die vooravond moge duidelijk zijn, maar dat het zó ingewikkeld zou zijn en dat je zo diep kunt zakken met je kijkcijfers… Ja, dat is hartstikke vervelend.

Is 6 Inside niet gewoon een slecht programma? “Nee, want ik vind dat we echt aan het bouwen zijn en dat het programma ook met de dag beter wordt. Dat zie je ook en dat zie je ook aan de reacties. Heel veel mensen vinden het eigenlijk wel leuk, maar het moet in je systeem gaan zitten.”

Ik ben wel heel blij dat we ’s avonds nog herhaald worden, zodat we met de herhaling in elk geval op 300.000 kijkers zitten. Ha ha ha. Je moet gewoon je best doen en dat doe ik: elke dag weer.

Het kijkersverloop van de eerste negen afleveringen ziet er nu als volgt uit: 378.000, 270.000, 217.000, 200.000, 198.000, 180.000, 145.000, 259.000 en 131.000 kijkers.

Foto: SBS
98 Reacties op “Verbijsterend: 6 Inside stort in tot 131.000 kijkers”


 1. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Invechten, proest.
  Kom op zeg, stop met die onzin, breng Knight Rider terug op de buis.
  Zelfs Tell-Sell is gezelliger om naar te kijken.

 2. Bram

  Herhaling 129.000 kijkers gisteren, haalt bijna de reguliere uitzending in.

 3. Marianne

  John de Mol doet weer waar hij in uitblinkt. Flops afleveren.

 4. Donderdag

  RTLBoulevard weer -100.000 kijkers in EEN dag.

  Kijkers trekken massaal weg deze week

 5. Sjors van Kempen

  Kwalbert is net zo’n engerd als Heuckeroth en de familie Galjaard: een opportunist die met de pootjes omhoog aan de ballen van de baas likt. Gadverdamme, wat een enge kliek.

  Als het de strategie van De Mol is RTL een impuls te geven en SBS de nek om te draaien dan lukt dat tot nu toe aardig.

 6. Dh

  Niemand zit meer op Albert te wachten. Boulevard heeft slim afscheid van hem genomen toen de kijkcijfers in zijn laatste jaren gingen dalen…

 7. Ernestine

  Mijn moeder(zaliger) zei altijd: arrogantie komt voor de val. Oud gezegde maar werkt nog steeds!

 8. Harm

  Ik heb het nu wel gezien dat Jan iedere keer de verkeerde camera pakt en door de leader heen praat terwijl Kwalbert die zogenaamde Insiders niet laat uitpraten.

  Net of je naar een treinongeluk zit te kijken.

 9. Ronnie

  Wat ik nou echt niet begrijp, is waarom er geen onderzoek is gedaan of de SBS kijker wel op dit programma zat te wachten. Er komen in HvNL elke dag polls langs, ze hebben dus heel veel gegevens van mensen om een enquête uit te voeren.

  Dat is de arrogantie van John de Mol, die denkt het allemaal wel te weten. Je ziet het, de kijker bepaalt. Niemand zat op dit programma te wachten, het is er namelijk al. 5 Inside, Shownieuws, Boulvard….

  Zelfde geldt voor Late Night, mensen hebben gekozen voor Jinek of Pauw en er is geen behoefte meer aan nog een talkshow.

 10. Zomaar

  Heb hooguit 5 minuten van hun gezien, en zag dat het helemaal niets is.
  Vooral die talentloze bijdehand Jan Versteegh is een brok ergernis.

 11. ik

  Het gaat wel goed komen. De zeurdozen waren vroeg op vanmorgen. Zometeen eens kijken bij het item over Dancesing, daar zullen dezelfde z…kousen wel weer gereageerd hebben…….Boeiend!

 12. anymouse

  @Ernestine, klopt helemaal. Is inderdaad een oud gezegde wat nog steeds opgaat/klopt.
  Bij ons thuis werd altijd gezegd: Hoogmoed komt voor de val!

 13. Curryworst

  Albert ontkent dat het een slecht programma is?
  Oud SBS6 topman Fons van Westerloo vind het een slecht programma, gewoon een slecht programma. Dat zei hij recent nog in DWDD.
  Grote baas John de Mol liet weten dat er nog heel veel aan moet veranderen wil het nog iets worden.
  De kijkers laten het ook niet voor niets afweten.
  Wie oh wie zal hierin gelijk hebben?

 14. Mink Vaillant

  Het is wel heel treurig inderdaad. De Mol had beter in 1 keer een doordachte nieuwe programmering neer kunnen zetten dan 6 inside te droppen in niemandsland. Het programma op zich is ook niet spraakmakend. Dit dreigt een grote flop te worden. Ik had meer vakmanschap verwacht.

 15. Tina Trucker

  Die zijn ook klaar over een paar dagen.
  Goed zo john! Je zoveelste flop!

 16. Ronnie

  @ik: Het gaat wel goed komen? Ik zie hier geen zeurkouzen, wel mensen die zeggen hoe het is. 6Inside is 1 van de grootste flops van de laatste jaren. Je moet in de eerste week echt iets van groei laten zien, anders ben je dead on arrival.

 17. Tina Trucker

  Het is kut, daar iedereen het over eens.

  En wat gaat Johnnie doen: hij gaat sleutelen aan het programma.
  Hij kan beter een luisteren naar de kijker (uitgaan van de vraagzijde)…
  Domme, domme parvenu!

 18. Tina Trucker

  Het is k-u-t, daar iedereen het over eens.

  En wat gaat Johnnie doen: hij gaat sleutelen aan het programma.
  Hij kan beter een luisteren naar de kijker (uitgaan van de vraagzijde)…
  Domme, domme parvenu!

 19. Rob Chevalier

  Het wachten is nu nog alleen op ALBERT de musical, met een mooie bijrol voor Twan Huys.

 20. Marianne

  Die combinatie met Jan werkt gewoon niet. Albert overruled hem steeds. En je ziet Jan gewoon terugdeinsen. Op die manier wordt het nooit spannende televisie. Beau ging vroeger hard tegen Albert in, dat leverde leuke tv op. Die nep fittie over Brit van de week was genant. En de insiders zijn ook niet sterk genoeg. Het programma is nog niet verloren, want Albert blijft natuurlijk goed maar probeer hem eens in andere combinaties. Net zo lang totdat je ziet dat het werkt. En waarom schuiven Wendy en Linda daar niet gewoon aan afgelopen week? Hup, ze krijgen straks een hoop centjes van Talpa dus zitten en helpen. De mensen die het gesprek van de dag zijn daar aan tafel ipv zogenaamde tech-onderwerpen of nietszeggende lifestyle-itempjes.

 21. Bears’den

  Jan kan er idd niets van! Had lekker bij BNN moeten blijven en snoepreisjes maken.. Dát was zijn niveau..

 22. De Draaiert Joost

  Ja zenders naar de verdoemenis helpen daar is John de Mol erg goed in

 23. liefkleinhertje

  Wat is dit toch een leuk programma.
  (zelfs ik ben door de Mol gekocht)

 24. Mike

  Ik was weer even vergeten hoe bloedirritant het triomfantelijke toontje van Albert is. Zijn “ik weet alles ook al weet ik eigenlijk niks van dit onderwerp”-houding. Tettert ook door iedereen heen, wat steeds vervelender wordt. Fiona zat zich gisteren zichtbaar opvreten.

  En Jan? Die moet heel snel op een presentatiecursus.

 25. Zonder Naam

  Jan is er typisch zoëen van die generatie (Vara)BNN-mensen die aangenomen zijn op een leuk hoofd en vlotte babbel, maar die door de mand vallen als er meer bij komt kijken. Gelukkig zijn zulke types daar de laatste tijd minder sterk aanwezig.

 26. NatteNel

  Krijgen we dit gejank elke werkdag? Wat boeit iemand dit nieuws.

 27. Albonno Verhoesen

  6 Inside is een fantastisch programma, wat veel meer kijkers verdient, geef het een kans mensen, en je zult versteld staan en nooit meer wat anders willen zien wat betreft een shownieuws programma.

 28. Frans

  Het is goed voor Albert.
  Want hij heeft altijd zo een grote mond.
  Hij dacht als hij op de tv komt met 6 inside de kijkcijfers omhoog vliegen.
  Wat ik al eerder zei John heeft verkeerde inkopen gedaan.

 29. T. Muts

  Dit kijkt toch ook niemand vrijwillig ? Alleen al de namen van de 2 “gastheren” schrikt de normale mens af. Albert is al lang uitgekotst door iedereen en die Jan is het niet en zal het ook nooit gaan worden. Zogenaamde bn’er met een mega air over zich heen, geen fijn gezicht om naar te kijken.

 30. Joost

  Zo mooi; tegenwoordig lees in niet meer de artikelen maar puur de comments…. de afgunst schiet van het scherm zonder inhoudelijke reacties….zolang we maar kunnen bashen op De Mol.

 31. Guttegut

  Het testbeeld had gisteren 132000 kijkers, moet je nagaan!!

 32. John

  Het is puur de gunfactor.
  Zodra je weet dat het een programma is van Talpa/John de Mol is de sympathie weg. We weten dat de programma’s gemaakt worden om weer verkocht te worden aan het buitenland. Het gaat dus puur om de kas van John de Mol te spekken en daar houden wij Nederlanders niet van. Ook zijn zus zal daar een beetje maar niet genoeg aan kunnen veranderen.
  De kijkcijfers geven volgens mij niet aan of de mensen de hele rit uitzitten, afgaande aan mijn eigen kijkgedrag is dat ik keek uit nieuwsgierigheid naar 6 inside en dancesing maar langer dan een half uur hield ik niet vol. Conclusie zou dan kunnen zijn dat het aantal kijkers dat de programma’s in het geheel zien nog beduidend lager zullen zijn.
  SBS 6 zal uiteindelijk verkocht worden omdat het niet lukt en dan kunnen ze zich weer gaan richten op hun oorspronkelijke publiek. Het is tenslotte veelzeggend dat Piet Pauusma elke dag de hoogste kijkcijfers hebben.

 33. Chiel

  ”Ik heb het nu wel gezien dat Jan iedere keer de verkeerde camera pakt en door de leader heen praat terwijl Kwalbert die zogenaamde Insiders niet laat uitpraten.
  Net of je naar een treinongeluk zit te kijken.”

  Helemaal waar!

  Albert is wel nog steeds erg sterk en qua shownieuws hebben ze toch best wat nieuws iedere keer. Verder voelt het nog niet goed. Het programma zal best verbeteren, maar of de kijker er behoefte aan heeft. Er ís al Boulevard en Shownieuws natuurlijk. En de herkauwt Shownieuws ook nog eens items van 6Inside (Linda interview). Tjah

 34. Godefroy France

  Eindelijk begint er iets te gloren aan de horizon;;;; de aftakeling van de valse nichten die ons de laatste 20 jaren hebben geterroriseerd, kwaliteiten hebben ze weinig truttige jankende verhalen die niemand interesseren, maar oh wee, oh wee als je opmerkingen dienaangaande durft te maken, hel en verdoemenis, we zijn rascisten, potenrammers, talentontkenners, (niets van dit alles)
  slettypatty, piespatries, opgeblazenvanessa en dito BNNers stonden op de bres om het nichtencirkus te promoten, de hysterische gayparade werd door je strot geduwd als ‘sneerlands nieuwe erfgoed, flikker op, mijn homovrienden schamen zich te pletter.

  Geef de echte artiesten een kans, zonder voorkeur voor gendergezeik, dit interessert geen enkel weldenkend mens, we beoordelen mensen op hun kennis en kwaliteit in de discipline die ze ons willen tonen, artistiek, sportief, intellect, zang, kunst, gedrevenheid etc etc!!!

 35. Vrijdag

  RTL Boulevard

  in VIER DAGEN tijd 300.000 kijkers vertrokken.

  ZORGELIJK

 36. Laniakea

  Toch opvallend: Talpa wil een bedrijf zijn/worden dat volledig om data draait. Ze zijn blijkbaar dan vergeten om die data te gebruiken, want anders had je misschien kunnen onderzoeken of de kijker wel interesse had in zo’n programma. Kwestie van wat polls, campagnes en onderzoekjes.

 37. Hendrik

  Meten ze alleen de mensen die van begin tot eind kijken?

 38. CB

  Op de een of andere manier denkt John dat hij met zijn sterrenjatterij (woord van het jaar 2019?) ook zieltjes kan winnen. Maar hey! Dat lukt ome John niet, want sommige mensen zijn een beetje televisieoorlogmoe (ook leuk woord van het jaar).

 39. HalloJumbo

  HalloJumbo
  Thu 17 Jan 2019 om 11:43
  Die kijkcijfers zijn alleen “verdubbelt” omdat er nu negatief over gesproken wordt en mensen nieuwsgierig zijn. Wil het morgen wel weer zien die cijfers.

  ———————-

  U las het hier mensen.

 40. Deadly Viper

  Ze kunnen de naam in SBS10 veranderen want dit zijn gewoon TIEN achtige cijfers.

 41. Frans

  Veranderen van SBS6 naar 6 was John al niet goed bezig.
  Alles wat in John handen komt gaat kapot.
  Heel jammer

 42. Sven L.

  Benieuwd wat voor persbericht er vandaag uit wordt geknald door SBS… ze moeten toch positief het weekend in? De tijd dringt.

  Voice naar 6 ?
  Alle Linda shows tóch naar 6?
  Robert ten Brink volgend jaar naar 6?

 43. De waarheid

  Net 1 aflevering terug gekeken, maar ik stoorde mij vooral aan Jan Versteegh. Hij komt zo knullig en zenuwachtig over. Mensen die de minor tv doen op de hva kunnen dit zelfs beter.

 44. EddyA

  Jan en Albert zijn net Opa en kleinkind.
  Opa verteld ( legt uit hoe het zit ) en kleinzoon luistert.
  Als de snotneus iets zegt zie je opa opletten of het allemaal wel klopt.

 45. Klaasje v

  Ditzelfde was er ook tien Rtlln begon met Twan. Paar weken lang dagelijks artikelen erover en honderden meningen van iedereen. Nu lees en hoor je er niets meer over. Het verdwijnt stilletjes naar de achtergrond en zo zal het ook met 6inside gaan. Op n gegeven moment is er alles wel over gezegd.

 46. Marc E. Putto

  Wat een middelmatige presentator blijft die Jan Versteegh toch zeg.
  Er zou chemie zijn tussen Verlinde en Versteegh.. Totaal geen chemie dus.

 47. Claire

  De rotzooi fabriek De Mol maakt dus niet alleen vreselijke goedkope rotzooi, de zogenaamde professionals werkzaam in die rotzooifabriek dragen oogkleppen ter grootte van een stad als Boston. Wat een arrogantie van die televizieprutsers.

  De kijker bepaalt, het is dus de kijkerdie bepaalt rotzooifabriek!

 48. Jantien Visser

  Ik doe elke dag na het leuke kookprogramma van SBS6 een poging om te blijven hangen bij 6Inside. Maar ik weet niet wat er precies aan schort. De onderwerpen zijn het niet, maar zodra Albert zo zalvend gaat zitten oreren over een onderwerp en de rest als devote schaapjes naar hem luistert, dan zap ik weg. Ik kan dat niet aan.

 49. Lotte ziet alles

  Albert elke avond “de entertainmentkoning van Nederland” noemen wordt lachwekkend. Jan past totaal niet in deze rol, en zijn Haagse accent gaat een beetje vervelen als je het elke avond moet aanhoren. De insiders zitten te wachten tot ze aan de beurt zijn en worden als dat moment eindelijk aanbreekt voortdurend hinderlijk onderbroken door Albert die zijn ego niet in toom heeft, en de indruk wekt dat hij als enige op dat moment de show meerwaarde geeft. Wordt helemaal niets meer dit 6 Inside, een aaneenschakeling van slechte ideeën en besluiten. Zonde, gemiste kans.

 50. Peter

  Ik vind het best een leuk programma. Alleen ze moeten meer interactie hebben met de gasten aan tafel. Die blijven keurig wachten totdat ze aan de beurt zijn, doen hun dingetje en dan komt Albert weer. Ze moeten de sfeer gezelliger maken.
  Ik kijk het terug via de KIJK app, maar wat is die app een drama. Duurt verschrikkelijk lang voordat dat ding geladen is. Wanneer gaan ze daar eens wat aan doen?

 51. Derk

  Die jonge gozer moet op spraakles. Vervelend dat slecht gearticuleer van die jongen. Wie is dat?

 52. Mike Inside

  6 Inside is beter dan RTL Boulevard

 53. Deadly Viper

  @Mike hoe is het beter? Studio zit er niet uit. Er zit geen sfeer in… je zit met die Albert Verlinden die zichzelf belangrijk vind en hij is duidelijk allang over z’n hoogtepunt heen. Is gewoon alleen maar roddel.

  Nee Boulevard is beter en dat vind de rest van TV kijkend Nederland ook. Aangezien elke dag mensen afhaken bij Flop Inside.

 54. Ik weet meer

  In maart gaat de stekker eruit.

 55. Sven L.

  Kunnen we nog herinneren dat het bankstel bij BLVD 2.0 zo werd afgebrand..? Blijkt toch een goede setting achteraf. Het verschil met 6I is wel erg groot qua beleving, sfeer, interactie.

 56. Mike Inside

  Kijkcijfers zijn maar natte vinget werk. Hou je in een willekeurige stad een poll van wat heb je de afgelopen avond op tv gekeken dan krijg je een totaal ander resultaat.

  Net nog in de vriendengroep gegooid, niemand heeft een sko kastje of kent iemand ermee.

 57. Wim

  Mike Inside.
  Waarom kloppen de cijfers dan wel altijd als ze voor een programma wel gunstig uitpakken.
  De Voice scoort torenhoog maar onder mijn collega’s kijkt er niemand naar.

 58. Mike Inside

  Hey DV,

  Gewoon simpel.
  Ik vind RTL B gewoon niet leuk en interesant om te kijken. En dat is mijn mening. 6 Inside wel vanwege Albert.
  Dit is pas de 2e uitzendweek..waar hebben het we dus over?

  Zei John de Mol ook niet het programm nog niet voldoet? Zullen dus nog wel dingen veranderen.
  Jan Versteegh is een goede gozer maar niet voor dat programma.
  Ik denk dat hij op termijn vervangen gaat worden.

 59. Sven L.

  @ Wim;

  Ik denk wel dat je uit de gepubliceerde kijkcijfers een trend kunt filteren.

 60. Talpa flop

  10:33 Trol

 61. Peanut

  Ik heb het gisteren gewoon weer aan gezet. Ik heb gekeken. Naar een zeer onhandig gesprek met Lee Towers en Huub van der Lubbe. Totaal oninteressant als opening van je programma. Bovendien waren ze onverstaanbaar door beroerd geluid. En gewoon 5 minuten doorgaan. Daarna Jandino aan de telefoon over het uitgekauwde nieuws dat BBH2 zo’n succes is. Ook hier haperde de audio. Kortom: slechte items, slechte presentatie, gespeelde urgentie door Albert. Waardeloos.

 62. Mike Inside

  Hey Wim,

  Ik heb altijd twijfels bij die cijfers gehad. Of het nu goede of slechte cijfers zijn.

  Anno 2019 is het raar dat cijfers van Netflix, Videoland, NlZiet per avond niet vermeld worden.
  En al het uitgesteld kijken via Ziggo, KPN enzo.

  Die cijfers liggen zo klaar bij die bedrijfen maar daar lees je opvallend niets over. Maar wel dagelijks cijfers waarvan echt niemand een sko kastje heeft of iemand kent die zo’n kastje heeft. Frapant.

  Eigenlijk zou je op deze site eens een poll moeten doen over wat heb je gisteren op tv gezien. Als iedereen hier doorgeeft wat hij/zij gezien heeft wil ik wel eens zien of dat in de lijn van sko is ook.

 63. Mike Inside

  TF,

  Ja ik ben erb trol 🤣

  Ik denk il echter en inhoudelijker ben dan jij ooit geweest ben in je leven.

  Mag je je mening trouwens niet geven meer als het niet in jou straatje past?

 64. Deadly Viper

  Nou Mike als je naar de Kwalbert show wilt kijken zit je goed bij 6 Inside dus geniet er maar van want de enige reden dat de stekker nog niet uit deze flop getrokken is omdat het gewoon gezichtsverlies voor Talpa is.

 65. Edje

  Mensen hebben gewoon een hekel aan John de Mol. Dat zag je destijds met Talpa 10 ook. Hij haalde alle sterren, maar niemand wilde kijken naar de zooi van John. The story repeats. Het is ook allemaal uitgekouwde troep + dat John eng is.

 66. Ron

  De opleving van afgelopen woensdag zet niet door, was te verwachten. Zelfs minder kijkers dan ooit in de geschiedenis van dit programma nu al. De herhaling doet het beter en haalt het originele tijdstip in qua marktaandeel zelfs. Misschien toch maar op de late avond laten staan?

 67. Lieke van Lexmond Lover

  6 Inside moet gewoon nog groeien, het krijgt zeker 3 maanden de tijd om zich te bewijzen, het kan beter, het gaat vanaf nu alleen nog maar beter worden.

 68. Einde tv

  Als het binnen 2 weken.niet beter gaat met 6 inside maakt het echt niet meer uit of het nog veel.langer op de buis blijft. Al laten ze het nog 2 jaar duren, er is gewoon geen behoefte aan oud nieuws wat nog even besproken wordt…op het ene nieuwtje na dan…die ook 2 minuten later op internet te vinden is….tijden zijn veranderd…Men gaat niet met de bord op schoot voor de tv. Het publiek wat dat nog wel doet heeft al een programma gevonden en zit niet te wachten op 6 inside..

 69. Pastoor van Puffelen

  Ik als intellectueel voorspellende priester wist al lang dat die verlopen kwal (is het dan toch weer de drank?) met basisschoolmislukkeling en mediageile Jan Versteegt nooit meer een programma zouden mogen maken. Dit is zo enorm passé defini. Echt klaar en acheserveerd en nogmaals: zo verlopen, die Franklin zijn funest. Amen en kusjes

 70. Sven L.

  Dit was natuurlijk te verwachten. Albert had beter bij Shownieuws kunnen gaan zitten, dat merk doet het best aardig namelijk. Nu zijn er 2 roddelprogramma’s op 1 zender. Too much. Nog maar te zwijgen over het tijdstip….

 71. TopofFlop

  Ze hadden de naam SBS6 anderhalf jaar geleden direct moeten lozen. Ze hadden Albert Verlinde gewoon terug moeten laten keren bij Shownieuws. Hij komt daar vandaan en had er een mooie comeback kunnen maken in de vroege editie.

  17:00 Wat eten we?
  17:30 n.t.b.
  18:30 Shownieuws (begint 5 minuten eerder dan Boulevard)
  19:00 HvNL
  19:20 Piets Weer
  19:30 Utopia

 72. TopofFlop

  Zelfde idee! Goed idee.

 73. Tijl

  De Nederlandse mediawereld is gewoon te klein. Elk programma brengt hetzelfde nieuws dus je moet het echt hebben van primeurs. 18:00 uur is gewoon net te vroeg veel mensen. Zou het eerder op het late Shownieuws tijdstip proberen…dat scoort meestal wel een half miljoen kijkers.

 74. Einde tv

  @Tijl, tijdstip is niet verkeerd, maar het voegt niets meer toe in het trage tv landschap. Het is natuurlijk geen wereldnieuws die showbizz updates…dus daar ga je anno 2019 gewoon niet je gewoontes voor aanpassen. En sociale media is zoveel sneller. Ook als je telegraaf.nl leest…zijn zij gewoon actueel en dat zijn boulevard en inside niet. Dat kan ook niet meer statisch op een vast tijdstip. Maar John is gewoon nog een ouderwetse tv-zender denker. Dit zijn juist de mensen die tv sneller laten afsterven en naar mijn idee hoeft dat niet. Maar het moet sneller en interactiever en niet niet meer afhangen van een persoon als Albert Verlinde.

 75. FLOPOFTOP

  Ze hadden de naam SBS6 anderhalf jaar geleden direct moeten lozen. Ze hadden Albert Verlinde gewoon terug moeten laten keren bij Shownieuws. Hij komt daar vandaan en had er een mooie comeback kunnen maken in de vroege editie.

  17:00 -23.00 uur TESTBEELD of TEL-SEL

 76. Wyatt

  Nederland is te klein voor 2 dezelfde soort zenders… Dat de Mol dat niet snapt.

 77. Mark van Dale

  Verbijsterend. Dat woord wordt ook om de haverklap gebruikt. Prima programma alleen iets te vroeg. Zoals van der Gijp gisteren bij Veronica zei dat de kinderen dan nog de macht hebben over de afstandsbediening. En er is al zo veel op dat tijdstip. Lekker om half acht zetten ofzo.

 78. max

  Ze proberen op MC alle JdM programma’s af te branden. Volgens mij zitten er veel ex werknemers van Talpa op deze site van zich af te zeuren. Wordt er giga moe van als al ik al die negativiteit lees. Het lijkt twitter wel….

 79. John

  @TopofFlop klopt, ze hadden Albert zonder al teveel bombarie langzaam kunnen laten inschuiven bij Shownieuws. Was veel sympathieker geweest en het is een bestaand concept dat je dan kan uitbouwen.

 80. Deadly Viper

  Het was al dom om het met RTL Boulevard te laten overlappen. Zelfs Shownieuws vroeg scoorde niet zo slecht.

  Mensen zijn gewoon Albert moe. Bij RTL hadden ze dat allang in de gaten. Boulevard is een stuk beter zonder die valse rat.

 81. HalloJumbo

  Flodder op RTL7 trekt nog meer kijkers.

  De Flodders _0_

 82. Niels777

  is een klote programma Shownieuws is leuker

 83. Dorus

  Slechte presentatie vooral gisteren heel amateuristisch met live-verbinding. En nogmaals veel te lang over een onderwerp. Albert trekt alles naar zich toe en is een echte valse pisnicht…

 84. Jozias

  Zijn er nog meer mensen die niet begrijpen waarom die Albert hier allemaal mee ingestemd heeft ?

 85. Henk

  Het beste is dat Albert Verlinden helemaal uit ieders tv-toestel groeit

 86. Joris Agema

  Wat een aanvallen elke keer. Denk oprecht dat men wist dat format tijd nodig had. Deze kijkcijfers zijn echter wel slechter dan verwacht. Maar dan is het juist zaak om niet paniek te raken. Wel toont het treffend aan dat SBS en de Mol een structureel probleem hebben. Het lukt ze namelijk zelden om nieuwe formats momentum te geven. Hun succes zit bijna altijd in de al om bekende formats zoals Hart van Nederland. Blijkbaar blieft hun kijker niet te veel nieuws.

 87. DE GENERAAL

  Het is alsof je naar een ongeluk in slow-motion zit te kijken.
  Ondertussen verbaas ik me dat dit nog bestaat.
  Net zoals Patty Brard die bij Boulevard zat in de veronderstelling dat ze er zat om die tekst op te lezen, en later zat ze bij Twan Huys maar niemand die haar tegen zichzelf in bescherming neemt en zegt, joh, het is een freakshow op tv en jij bent de hoofdact.
  Albert en Jan, stop ermee. Het doet zeer om naar jullie te kijken.
  Het is beschamend simpel en achterhaald om dit geklets op tv te doen en bovendien doen jullie het tenenkrommend slecht met z’n tweeen.

 88. ivan

  Bij 5uur live was het ook niks met Albert Verlinde toen keek ook bijna niemand

 89. Tvkenner

  Klopt terwijl het nu heel goed gaat met die dame de 5 uur live.
  Albert is niet geschikt meer voor tv niet wil naar hem kijken.
  Het is erg slecht 6inside. Ik snap niet hoe John in zijn hoofd kan halen in plaats van hart van Nederland 6 inside te zetten

 90. Ed

  Zichtbare zware irritatie bij Fiona Hering gister ook omdat ze hard werd onderbroken door Jan Versteegh. Snel van de buis halen deze Sh*t (net zoals Marianne Zwagerman op BNR)!

 91. tonio

  maak van 6 inside een nachtprogramma dan weet je zeker dat er niemand kijkt…………………

 92. Donald Dumb

  Ook hier prima te gebruiken: Hoogmoed komt voor de val.
  Ga met pensioen De Mol.

 93. Luuk

  Jan Versteegh ging zojuist weer helemaal de mist in bij de opening. Vervolgens ook nog slechte foute regie. Slecht!

 94. Curryworst

  @Ed,
  Alweer een geïrriteerde Fiona door een hinderlijke onderbreking van Jan?
  Dat is dan niet de eerste keer.
  Het botert niet echt tussen die twee. En dit is pas week twee. Dat belooft nog wat.

 95. Bears’den

  Idd, slecht slecht slecht!
  Gooi Jan eruit en zet Gordon er neer!
  Oke, hij is gek, maar wel televisie ervaring..
  Met die Jan wordt het niets!

 96. aammehoela

  Dat wordt nog erger dan dat het nu is. Wellicht binnenkort onder de 100.000 kijkers, zeker als we kunnen gaan schaatsen.

 97. Ja hoor

  De uitzending van vrijdag: 110k.

 98. Pieter

  Ik vind t een heel leuk programma! Al die azijnpissers hierboven, wel 100 reacties, waarschijnlijk van uitgerangeerde tv figuren, npo-ers, boulevard medewerkers en twee kijkers waaronder ik..

  Probeer het zelf maar op youtube! Alle kans!

  Bob met z’n zeven alter-ego’s (mijn dank om het te plaatsen) een gast met super inventieve en hilarische namen, en dan meneer kaktus..

  Dit bedoelde de Mol waarschijnlijk met de 5000 twitteraars die de toon zetten voor wat zeventien miljoen Nederlanders zouden moeten vinden.

  Nou ja zeg..

  Het kijk en luister onderzoek klopt echt van geen meter. Dat was 15 jaar geleden al en toen werkte ik er zelf aan mee.. Ze kunnen de moderne tijd niet aan. Ik denk realistisch een factor drie positiever over de kijkcijfers.

  Maar buiten dit: Wat je nu ziet is dat tv medewerkers buiten-proportioneel worden betaald voor hun bijdrage, in miljoenen zelfs. Een paar uurtjes gehobby en met buitenlandse reisjes in het verschiet

  Om dit te financieren: nog meer reclame op de zender en policore onzin waardoor de kijker totaal afhaakt.

  (Twan vind ik leuk en 6 inside ook!)

  Maar wat zie ik ‘s nachts op hun zenders? Paranormale nepfiguren, pure
  oplichters op beeld.

  Dus wat gaat er echt gebeuren?

  Mijn voorspelling: SBS6 wordt de nieuwe World Online, met John de Mol als Nina Brink. RTL overleeft, NTR wordt afgeschaft en de NPO, dan reclamevrij bedient de politiek volgzaam tot in den eeuwigheid.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.