Story denkt nog steeds dat Robert Jensen homo is

Weekblad Story denkt nog steeds dat Robert Jensen een kasthomo is. Hij wordt al twee jaar lang gespot met een mysterieuze man. Dat is te lezen in het showblad. Er is weinig bekend over het privéleven van de broer van Radio 538-ster Frank Dane. Het valt de Story op dat Jensen zich al jaren profileert als ‘volbloed heteroman’, maar dat hij ‘nooit met vrouwen wordt gesignaleerd’. “In de wandelgangen wordt dan ook al jarenlang duidelijk hoorbaar gefluisterd dat Robert op mannen valt. “

Jaren geleden ging al eens het gerucht dat Jensen een relatie met een man in Barcelona zou hebben gehad en de laatste jaren ziet de Story hem steeds in het gezelschap van een ‘zichtbaar jongere man’.

Twee weken geleden zag Story de twee weer eens samen op pad ‘in Roberts niet al te ruime Mercedestweezitter’. “De knappe, mysterieuze jongeman zat achter het stuur, tankte de auto vol en vroeg aansluitend zo te zien of Robert nog iets lekkers wilde.”

Daarna gingen ze in het Amsterdamse hotelrestaurant The Lobby een biertje drinken. Toevallig trof de Story daar ook al Erland Galjaard aan. Hij zat daar met zijn oud-secretaresse, volgens het blad mogelijk zijn minnares.

Het Story-artikel ‘Maakt deze jaren lange metgezel Robert Jensen wél gelukkig?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen