Love Island bij RTL: kruising Big Brother en Temptation

RTL 5 haalt Love Island naar ons land, een kruising tussen Big Brother en Temptation Island. De eerste aflevering is in mei te zien op televisie. Dat heeft het tv-station laten weten. Love Island is volgens de zender ‘de ultieme datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier, voor Nederlandse singles die op zoek zijn naar ware liefde’. “De singles brengen zes weken door in een luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar de ware liefde verloopt alleen niet altijd even soepel…

De deelnemers moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van het publiek. De kijkers bepalen welke stelletjes in de show blijven en wie er zelfs gekroond worden tot het sterkste koppel van het eiland.

Via de speciale Love Island-app kunnen kijkers thuis vanaf de bank stemmen op hun favoriete of minst favoriete koppel. Ook bepalen ze welke potentiële deelnemers de villa mogen betreden. “Het liefdesgeluk van de singles ligt dus in handen van het publiek.”

Toevallig is Love Island op hetzelfde moment gekocht door het Vlaamse SBS. Volgens die zender, die de show dagelijks gaat uitzenden, is het programma ‘sensationeler dan Temptation Island’.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen