RTL 4 met nieuwe vrijdagshow: All Together Now

Er waait eindelijk een frisse wind bij RTL 4 nu Linda de Mol al haar weekendamusement meeneemt naar SBS 6. Na The Masked Singer haalt de zender ook het format All Together Now in huis, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai Loman. Dat onthult de zanger vandaag in het AD. Janzen en Loman, die eerder een presentatieduo vormden in Time to Dance, komen nu met een talentenjacht waarin artiesten moeten optreden voor een honderdtal muziekprofessionals. 

RTL lijkt meer en meer afstand te nemen van Talpa, het productiehuis van concurrent John de Mol, want ook deze formule is van een andere producent: EndemolShine. Het programma draait erom dat zo veel mogelijk van de honderd professionals moeten opstaan en uit volle borst meezingen met de kandidaten. Degene met de hoogste score wint de aflevering.

Loman bezweert dat dit niet wéér een talentenjacht is. “Nee, dit is echt niet de zoveelste talentenjacht. Mensen die echt voor bijvoorbeeld een platencontract gaan, zie je eerder in The Voice of Holland. Wat wij maken, is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus.

Wat voor kandidaten doen er aan mee? “Veel deelnemers hebben regionaal al naam gemaakt, maar er zijn ook artiesten die dit programma als een muzikale opstap zien.

All Together Now komt dus terecht op Voice-avond vrijdagavond. “Het is niet zo bloedserieus. En je ziet niet weer die bekende juryleden voorbijkomen. Dat werkt ontzettend verfrissend.

Het programma gaat op vrijdag 3 mei om 20.30 uur in première op RTL 4.

Het AD-artikel ‘Zangfeest bij RTL: All Together Now’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
RTL 4 maakt zondagshow van Married At First Sight (22 januari)
RTL 4 haalt The Masked Singer naar Nederland (26 januari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen