RTL 4 met nieuwe vrijdagshow: All Together Now

Geplaatst op di 29 jan 2019 om 8:15

Er waait eindelijk een frisse wind bij RTL 4 nu Linda de Mol al haar weekendamusement meeneemt naar SBS 6. Na The Masked Singer haalt de zender ook het format All Together Now in huis, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai Loman. Dat onthult de zanger vandaag in het AD. Janzen en Loman, die eerder een presentatieduo vormden in Time to Dance, komen nu met een talentenjacht waarin artiesten moeten optreden voor een honderdtal muziekprofessionals. 

RTL lijkt meer en meer afstand te nemen van Talpa, het productiehuis van concurrent John de Mol, want ook deze formule is van een andere producent: EndemolShine. Het programma draait erom dat zo veel mogelijk van de honderd professionals moeten opstaan en uit volle borst meezingen met de kandidaten. Degene met de hoogste score wint de aflevering.

Loman bezweert dat dit niet wéér een talentenjacht is. “Nee, dit is echt niet de zoveelste talentenjacht. Mensen die echt voor bijvoorbeeld een platencontract gaan, zie je eerder in The Voice of Holland. Wat wij maken, is vooral sympathiek en gezellig amusement. Een vrijdagavondje lol maken dus.

Wat voor kandidaten doen er aan mee? “Veel deelnemers hebben regionaal al naam gemaakt, maar er zijn ook artiesten die dit programma als een muzikale opstap zien.

All Together Now komt dus terecht op Voice-avond vrijdagavond. “Het is niet zo bloedserieus. En je ziet niet weer die bekende juryleden voorbijkomen. Dat werkt ontzettend verfrissend.

Het programma gaat op vrijdag 3 mei om 20.30 uur in première op RTL 4.

Het AD-artikel ‘Zangfeest bij RTL: All Together Now’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
RTL 4 maakt zondagshow van Married At First Sight (22 januari)
RTL 4 haalt The Masked Singer naar Nederland (26 januari)

Foto: RTL
36 Reacties op “RTL 4 met nieuwe vrijdagshow: All Together Now”


 1. mrk

  Houdt het dan nooit op?!?!

 2. KIPKERRIE

  Nee maar…
  Een talentenshow….
  Wat verfrissend *zucht*…

 3. Kevin

  Wat zal Lieke voor programma’s krijgen?

 4. Meneer Kaktus

  Ha fijn! Een f*cking TALENTENJACHT!!!
  Die hadden we nog niet………..wát ‘n creatieve armoe!

 5. Meneer Kaktus

  Kevin
  Tue 29 Jan 2019 om 8:25

  Lieke gaat iets doen wat speciaal voor haar bedacht is, gelet op haar vele, vele kwaliteiten:
  ‘Hoe wird ik ‘n snelle ALDI-kassière. In 83 delen, dat dan weer wel.

 6. Dinsadag

  Frisse wind?

  Wie/waar. 2 rtl gezichten is niets fris aan.

 7. Curryworst

  Talentenjachten, shows, spelletjes, kwissen.
  Kunnen ze bij RTL en Talpa nu echt niets anders verzinnen?
  Ongelooflijk.

 8. Bep

  We zullen zien, alles beter dan De SBS pulpzender.Eerst op NPO kijken en als 2e kijken of dit wat is, wie weet.Nu gauw aan het publiek om wat programma-ideeën vragen want zelf lukt ze het niet.

 9. Guttegut

  Gelukkig maar zeg! Ik was even bang dat er een tekort aan zang programma’s op TV zou zijn

 10. Bart

  Alweer een muziekshow met talenten. Deze kant moet het bij RTL niet op bij RTL en zeker niet met Jamai. Ik weet wie er bij RTL ooit bedacht heeft dat Jamai een presentator is? Hij ziet er overigens na zijn ziekte helemaal niet zo goed uit. Daar kan hij natuurlijk niets aan doen maar hij heeft een rare kleur, is wel weg dun en die lippen zijn zo raar.

 11. Meneer Kaktus

  Bart
  Tue 29 Jan 2019 om 8:54

  Klopt. Maar die grafsmoel van jou, daar wordt een mens ook niet vrolijk van.

 12. Zalmneusje

  Bij elke nieuwe talentenjacht die op de buis wordt gegooid, wordt er weer gezegd: “nee het is echt geen talentenjacht hoor, dit is echt iets heel nieuws’. Gaap. Nikszeggende programmatitel ook weer. Waarom alles in het Engels, ook zoiets.

 13. M.

  Hahahahahaha lachwekkend dit. Wat een armoe zeg!

 14. Bart

  @MK Klopt!

 15. Bep

  @Zalmneusje… hahahaha klopt.
  Wat doen Twan Huijs en Art Rooijakkers daar toch?

 16. ary

  Zucht……….weer een talentenjacht ik moet er niet aan denken.

 17. Zonder Naam

  De BBC-versie van verleden jaar ervaarde ik als nogal vluchtig, vol mensen die je na afloop meteen weer vergeten bent. Het programma moest het meer hebben van die 100 man (deels bekenden als Geri Halliwell, deels onbekende profs).

 18. X

  Nou weer geen RTL4 dus op vrijdag. Trouwens geen enkele dag voor mij. Altijd hetzelfde .

 19. Jasper

  Gewoon zoals ‘The Winner is..’ van SBS6.

 20. Mädchen

  In ben die bolle toet van Chantal onderhand echt wel beu

 21. Zonder Naam

  @Jasper – Alleen zit hier geen forse geldprijs aan vast. De kandidaten waren in de BBC-versie echter van een vergelijkbaar kaliber.

 22. Zo ist, en niet anders.

  Word weer niks,Linda de Mol neemt ook al haar kijkers mee naar SBS6.

 23. Robster

  Ik ga niet eens reageren, voeg zelf de sarcastische blik maar toe! Creatieve armoe bij die productiehuizen!!!

 24. Godefroy France

  Het houdt nooit op!!! derde rangs artiesten ergo BNNers (pleonasme) keuren aanstormend vierde rangs zangers/muziekmakers/kunstjesmakers of zoiets ?!?!?!

  Mijn eeuwige vraag, hoeveel armoede, ellende, bulk, vergeetmeniet, wouldbe talenten, kan dit riool nog aan, hoeveel uitvoerende en keurende nono’s BNNers
  zitten er nog in de wachtkamer om deze ellende elke keer weer in een ander jasje optevoeren, met als gigantisch dieptepunt dat iemand slaagt, dan meteen de BNN status binnensleept, dus het ras der talentlozen breidt zich alleen maar uit

  de vuilnisbelt groeit en groeit!

 25. echt

  Oorspronkelijk van de BBC: https://www.bbc.co.uk/programmes/articles/3js6zkYXbDdP8htPb8HZV0V/about-the-show

 26. Ron

  Ja, het zal allemaal wel maar de marketingmachine draait al weer op volle snelheid door iets te bestempelen wat gewoon een talentshow is, linksom of rechtsom. Gaat hem niet worden. Talentshows zijn over. Wel leuk dat RTL Big Brother gaat afnemen met EndemolShine binnenkort.

 27. Simpele ziel

  @Ron.

 28. Lieke van Lexmond Lover

  Dus na The Voice of Holland eerst the voice Kids en daarna deze show ?

 29. Rob

  Rtl heeft gewoon nog aantal weken tot de zomer te vullen. Proberen wat nieuws op de vrijdagavond in mei/ juni. Deze maanden durven ze keer risico te nemen .

 30. Niek

  Ik vraag me werkelijk waar af of deze commerciële omroepen wel eens peilen wat mensen willen. Want volgens mij zijn heel veel mensen wel een beetje klaar met de talentenjachten en wat RTL en SBS doen is continue weer een nieuwe talentenjacht op tv brengen. Het lijkt wel of er geen amusement meer op tv kan worden gebracht zonder dat er iets van een competitief element aan moet zitten, zonder dat er een strijd tussen BN’ers plaats vindt of dat het een talentenjacht is. Ik kijk zelf ook nauwelijks meer lineare televisie omdat je dood gegooid wordt met continue de zelfde soort programma’s.

 31. weethetbeter

  JESUS WEER !!!!!!!!!!

 32. StefanV

  De zoveelste talentenjacht annex meezing-show. Als het maar muziek is die iedereen allang kent, dan kijkt de gemiddelde Nederlander wel. Voor iets nieuws zijn ze bang. In andere landen zijn uitgebreide, avondvullende programma’s met veel nieuwe muziek te zien; in Nederland draait alles alleen maar om sentiment en herkenbaarheid.

 33. Mark

  Flop! Is idd gewoon The Winner Is. Op 6 zou dit wederom gigantisch floppen met 250.000 kijkers. Op 4 mss nog wel rond 1 miljoen, of iets minder. Ligt eraan wat SBS 6 doet op vrijdag. Als ze slim zijn zetten ze er een grote show tegenover. Weer hard tegen hard. Want SBS 6 geeft de vrijdag en zaterdag gewoon weg. Zo bang zijn ze voor NPO 1 en RTL 4. Ze hadden DanceSing ook gewoon op zaterdag moeten zetten.

 34. KIPKERRIE

  Heee kindjes van Chantal Janzen, kijk eens: jullie moeder is een vieze ho-er:
  https://www.xvideos.com/video31110/chantal_janzen

 35. Wendeline

  Nee!!!! Niet nog een!!!

 36. Sven L.

  Is er al uitsluitsel over ‘Miljoenenjacht’, ‘Weet Ik Veel?’ en ‘Oh Wat Een Jaar!’. Deze titels wil RTL toch behouden (als het enigszins mogelijk is). Heb er geen follow-up over gelezen in ieder geval.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.