Caroline en Carlo zien kansen ontstaan na leegloop

Caroline Tensen en Carlo Boszhard zien door de leegloop van sterren bij RTL kansen ontstaan. Zij ziet de presentatie van Wie Ben Ik wel zitten, hij een talkshow met Irene Moors. Dat hebben ze donderdag laten weten aan RTL Boulevard. De sterrenstal van RTL is door Talpa uitgedund tot een sterrenstalletje en dat betekent dat er veel gaten moeten worden opgevuld. Het stemt Caroline Tensen, die recentelijk met haar show Eén tegen 100 naar RTL overstapte, erg hoopvol.

Tensen liet ten eerste weten goed te begrijpen dat haar Postcode Loterij-collega Linda de Mol is overgestapt naar Talpa. “Ik weet hoe ongelooflijk close John en Linda zijn, dus uiteindelijk is het ook iets heel logisch, maar als het dan uiteindelijk toch gebeurt… Het sloeg wel in als een bom.

Ze ziet veel kansen ontstaan. “Ik ben net bij RTL en we wisten nog niet precies wat ik allemaal ging doen, maar ja: de kans dat ik nu meer ga doen is wel echt veel groter.”

Caroline Tensen zal straks wel Wie Ben Ik gaan overnemen van Wendy van Dijk“, verwacht Peter van der Vorst. En Luuk Ikink: “Na afloop gaf ze aan daar wel voor open te staan.

Carlo en Irene

Boszhard kwam ook aan het woord en hij breekt een lans voor de terugkeer van de door SBS afgedankte Irene Moors bij RTL 4. “Ik zou graag als ik in een gat mag springen met Irene op een avond zitten aan een tafel in een soort zomerachtige sfeer. Dat wil ik heel graag.

Hoe kijkt hij naar de leegloop bij RTL? “Dat Linda weggaat is wel een klap voor RTL, zeker. Dat is een groot verlies, maar de bruidsschat is natuurlijk nog niet verkocht. Dat is The Voice. Deelt John nu een klap uit met Linda? Ja. Als The Voice overgaat naar SBS, heeft hij een dubbelklapper.

Lieke en Wim

Tv-recensent Angela de Jong van het AD ziet vooral kansen ontstaan voor Lieke van Lexmond. “Ik vermoed dat zij er niet heel rouwig om is dat zoveel RTL-collega’s hun biezen pakken. Misschien krijgt ze nu de kans om weer eens een echt programma te presenteren en werkelijk te laten zien wat ze allemaal in haar mars heeft.

Uit de raarste hoeken dienen zich nu mensen aan om gaten te gaan vullen bij RTL. Zo zegt de bekende neerlandicus Wim Daniëls op Twitter: “Dit is een open sollicitatie. Nu er ruimte komt op RTL is er misschien plaats voor mij om er een boekenprogramma te presenteren à la het programma Boekie Night dat ik al 5 jaar heb in het Natlab in Eindhoven, met Meriam Wehrens van boekhandel Van Piere als onmisbare schakel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen