Vanavond in Pauw: John de Mol, Mark Rutte en Yolanthe

Jeroen Pauw heeft vanavond heel grote namen in zijn talkshow zitten. Niet alleen minister-president Mark Rutte, maar ook mediamagnaat John de Mol is van de partij. Dat heeft BNNVARA laten weten. Naast deze twee machtige mannen zitten ook Yolanthe Sneijder-Cabau en André Kuipers aan tafel. Al met al dus een bijzondere tafel, waar veel mensen voor wakker zullen blijven. De omroep kondigt dan ook een ‘extra lange uitzending’ aan, van 22.55 tot 00.05 uur, iets na middernacht.

Met premier Mark Rutte neemt Pauw zijn politieke jaar door. “Wat waren zijn hoogte- en dieptepunten in dit politieke jaar en wat zijn zijn verwachtingen voor 2019?

John de Mol komt praten over zijn toekomstplannen. “Waar wil hij heen met Talpa Network? En hoe ziet hij de toekomst van de Nederlandse televisie?

André Kuipers is te gast over het naderende jubileum van de Earthrise foto. “Het is bijna vijftig jaar geleden dat de aarde voor het eerst werd gefotografeerd vanuit de ruimte, door de bemanning van de Apollo 8.”

Yolanthe Sneijder-Cabau was met haar zoontje in Nepal om de projecten van haar stichting Free a Girl te bezoeken, en maakte een korte docu over het bezoek.

Aanstaande vrijdag is de laatste aflevering van Pauw dit seizoen. Het is het meest succesvolle seizoen van Pauw sinds de start op 1 september 2014. Zo steeg het marktaandeel naar een gemiddelde van 28,2 procent. De best bekeken uitzending trok ruim 1,2 miljoen kijkers.

RTL Late Night heeft de finalisten van Expeditie Robinson aan tafel.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen