SBS 6 mikt op huisvrouwen: elke dag koken om half zes

SBS 6 gooit zijn vooravond vlak na de jaarwisseling op de schop met Albert Verlinde’s nieuwe 6 Inside om zes uur. De zender heeft zitten broeden op een geschikte lead-in en is op een kookshow voor huisvrouwen uitgekomen: Wat Eten We?. Dat heeft Talpa TV laten weten. Tv-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist, gemaakt van producten die je bij de Jumbo kunt kopen.

Het menu van de hele week is te vinden op het platform jumbo.com/watetenwe en de andere social kanalen van Jumbo. Naast de kant-en-klare boodschappenlijstjes, zijn hier ook de recepten, kookvideo’s en handige tips voor in de keuken te vinden. “De boodschappen voor elke maaltijd zijn direct online te bestellen en te verkrijgen in iedere Jumbo-winkel.”

Wat Eten We? is kooktelevisie zonder montage. “Geen wisselende ovenschalen, geen timelapses of kant en klaar gekookte aardappelen. Het is een half uurtje kooktelevisie zonder shortcuts.”

Het programma voelt op die manier authentieker aan. “Dit programma geeft je het gevoel gezellig aan te schuiven bij een vriendin, aan een vertrouwde keukentafel. Net als vroeger, maar wel met de techniek van nu!

Wat Eten We? is vanaf maandag 7 januari elke werkdag om 17.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen