RTL 4 kiest voor oudejaarsavond met Luuk Ikink

RTL 4 ging vorig jaar het jaar uit met een speciale aflevering van Miljoenenjacht en aansluitend het cabaret van Guido Weijers, maar kiest dit jaar voor Guido Weijers en aansluitend een special met het Boulevard-duo Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink. Dat heeft de zender laten weten. Beau en Luuk presenteren samen de nieuwe oudejaarsshow Fout & Nieuw, waarin zij de kijker door de vrolijkste en soms bizarre gebeurtenissen van 2018 loodsen met drie BN’er-teams.

Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning vormen drie quizteams met hun gasten Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper. “Tussen de spellen door laat Luuk de hoogtepunten van het jaar zien, vanzelfsprekend aan de hand van leuke fragmenten.”

Tino Martin en Davina Michelle verzorgen de muzikale optredens van de avond. Na Fout & Nieuw wordt er live overgeschakeld naar Het Nationale Vuurwerk met Ruben Nicolai vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam.

RTL 4 gaat dit jaar een rechtstreekse cabaretbattle uit de weg. Vorig jaar werd Weijers récht tegenover Youp van ’t Hek gezet – de battle werd gewonnen door Youp (2,6 versus 1,2 miljoen kijkers) – maar zet nu dus Fout & Nieuw tegenover Marc-Marie Huijbregts op NPO 1.

Weijers staat ditmaal tegenover de Mindf*ck Oudejaarsspecial en De TV Draait Door op NPO 1. SBS 6 gaat het jaar uit met Jandino Asporaat en een extra lange Shownieuws.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen