House of Talent roemloos ten onder: 134.000 kijkers

De vooravondshow House of Talent is vrijdagavond na ruim zes maanden roemloos ten onder gegaan op SBS 6. Er keken slechts 134.000 mensen naar de slotuitzending, goed voor een magere 2,7 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zanger Bram Boender is als winnaar uit de bus gekomen van de talentenjacht-achtige show. “Wow, wow en nog eens wow! Na zes maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur“, zo laat hij weten.

Boender is ongelooflijk enthousiast. “Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie. Al die liefde de afgelopen maanden.. damn!

Hij hoopt het helemaal te gaan maken. “Afgelopen zaterdag ging ik bijna onderuit door de vermoeidheid, maar uiteindelijk was het weinig slapen en het harde werken het waard. Er ligt nu een toekomst plan klaar en ik blijf keihard werken om de top de bereiken. Er gaan mooie dingen aankomen en heb nu al zin om deze met jullie te delen.

House of Talent was al vanaf het begin in augustus een enorme kijkcijferflop. De eerste aflevering trok 187.000 kijkers (6,4 procent).

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen