House of Talent roemloos ten onder: 134.000 kijkers

Geplaatst op za 29 dec 2018 om 8:45

De vooravondshow House of Talent is vrijdagavond na ruim zes maanden roemloos ten onder gegaan op SBS 6. Er keken slechts 134.000 mensen naar de slotuitzending, goed voor een magere 2,7 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zanger Bram Boender is als winnaar uit de bus gekomen van de talentenjacht-achtige show. “Wow, wow en nog eens wow! Na zes maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur“, zo laat hij weten.

Boender is ongelooflijk enthousiast. “Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie. Al die liefde de afgelopen maanden.. damn!

Hij hoopt het helemaal te gaan maken. “Afgelopen zaterdag ging ik bijna onderuit door de vermoeidheid, maar uiteindelijk was het weinig slapen en het harde werken het waard. Er ligt nu een toekomst plan klaar en ik blijf keihard werken om de top de bereiken. Er gaan mooie dingen aankomen en heb nu al zin om deze met jullie te delen.

House of Talent was al vanaf het begin in augustus een enorme kijkcijferflop. De eerste aflevering trok 187.000 kijkers (6,4 procent).

Foto: SBS, William Rutten
31 Reacties op “House of Talent roemloos ten onder: 134.000 kijkers”


 1. Johannn

  Wat is me afvraag: vinden vrouwen nou dit soort hoge wenkbrauwen mooier bij mannen of toch de lage, meer norsere wenkbrauwen? Ik denk eigenlijk dat jonge meisjes voor hoge gaan en wat rijpere vrouwen voor lagere.

 2. Ray

  Wil er nog iemand wedden dat we nooit meer iets van dit toptalent zullen horen, of ligt dat te veel voor de hand?

 3. A.Zijn

  Deze gozer heb ik wel eens eerder gezien in een programma. Volgens mij Utopia of Temptation Island. Weer iemand uit de kandidatencarrousel dus….

 4. Remi

  Er ligt een toekomstplan klaar voor dit multi-talent ;)

 5. Deadly Viper

  And another SBS flop bites the dust.

 6. Mart

  A.zijn
  Idols

 7. Mike

  Nobody cares.

 8. T. Muts

  Een toekomstige wereldster. Deze gaat het helemaal maken. Misschien een groots avontuur in Amerika ? Musicalster bij 1 van de duizenden Joop van de Ende producties ? Serieus, wat is deze meid goed zeg.

 9. Bramderammer

  Is ie opgemaakt of zo..?

 10. Ron

  Die Bram, daar stond al het begin bij vast dat die het programma, toen nog ‘ooit’ omdat er geen einde bekend was, het programma zou winnen uiteindelijk en zo geschiede. Lag er dus te dik bovenop. Het is een zanger van niets, 13 in dozijn maar zo kennen we de pappenheimers van Talpa. Horen we nauwelijks meer iets van.

 11. Tv junkie xl

  Heeft hij al een vriendje?

 12. Jaja

  @Tv junkie xl: Hij heeft een vriendin, zat ook in house of talent.

 13. aammehoela

  Op omroep Gelderland stond iets over een Ruby, maar los daarvan. Ik heb er geen seconde van gezien. Wat een meesterlijke voorspelling van mij trouwens:
  voorspelde al een floppderdeflop, flopperdeflop. SBS = flopperdeflop.

 14. RaymondVL

  Ja, dat zijn de kijkcijferkanonnen van SBS6 hoor. Gratis idee voor de komende zomer: “Wie heeft de leukste stacaravan?” en wellicht een realitysoap over woonwagenkampen. Past helemaal bij het niveau van die zender.

 15. Tv junkie xl

  @ Jaja en jij gelooft alles wat er te zien is op tv? :)

 16. Fox Mulder

  Testbeeld met lekker wijf scoort beter!

 17. critikast

  Die Boender! Wat was dat een van zichzelf overtuigde puber! Hij was de enige in het huis met talent, althans dat vond hij zelf. Naast zijn walgelijke stem en zijn te voorspelbare muziek was hij in het house ook nog eens glad, stiekem, vilein, achterbaks, onbetrouwbaar en meisjesachtig flauw tegen dat arme meisje, dat de relatie die ze hadden snel zal verbreken, omdat ze valt op echte mannen en niet op halfzachte minkukels die neerkijken op hardwerkende mensen. Die worden niet moe van een avondje extra werk ! Boender, ga terug naar het zwarte gat waar je vandaan komt, want er is niemand in de muziekwereld die op jou zit te wachten. Van jouw soort zijn er enkele duizenden in het land, alleen hebben die niet de kans gehad om zichzelf voor schut te zetten ! Ben ik duidelijk ?

 18. gertj

  Delany had moeten winnen. Hoop dat ze internationaal doorbreekt want ze was echt de beste van allemaal.

 19. Curryworst

  ‘Er gaan mooie dingen aankomen’… Ja, af en toe mag je opdraven in SBS6 Shownieuws of mag je een moppie zingen in een show van ook SBS6.
  En dat was het dan.

 20. l

  Voor MC zou het makkelijker zijn om alleen over geslaagde programma’s van SBS6 te schrijven, dan hoeven ze maar 2x per jaar in de pen te klimmen.

 21. Bart

  tis net een vlikker

 22. naaktslak

  er ligt een toekomstplan voor me klaar, ja bij action vakkenvuller of bij de wibra natuurlijk

 23. kelly

  is dit het vriendinnetje van bowie ?

 24. Guusje

  horen we nooit meer wat van.. misschien volgend jaar in TVOH

 25. Jaap

  Wat was dat een flutprogramma zeg vooral die wannabee rapper

 26. Kevin

  nu nog gedumpt worden door die meid, wat ze in dat lelijke monster ziet snap ik niet, het is net Beauty & The Nerd

 27. Donald Dumb

  Bram Boender. Tja daar gaan we natuurlijk niks meer van horen.
  Een flopper uit een geflopt programma…

 28. simon stokvis

  heeft zijn naam natuurlijk niet mee als rapper,datdan weer wel

 29. Marry Hens

  Bram B. “zingt” het best op een toiletpot. Wat een aansteller was dit zeg. Horen we gelukkig niets meer van.

 30. Q

  ram Boender vind ik doodeng om te zien. Wat een over gestylde tru . Hij pist vast geparfumeerde poeder die trut.

 31. Q

  Bram Boender vind ik doodeng om te zien. Wat een over gestylde trut. Hij pist vast geparfumeerde poeder die trut.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.