BN’ers reageren op reactie Johan Derksen

Geplaatst op Sat 01 Dec 2018 om 8:50

Bekende Nederlanders hebben in Pauw, RTL Late Night, Shownieuws en op Twitter gereageerd op de reactie van Johan Derksen op de actie #SorryJohan. De voetbalanalist toont weinig berouw en dat stemt niet iedereen tevreden. Hij krijgt er met name van langs van Patty Brard, de vaste sidekick van Twan Huys op vrijdagavond. Waar Derksen haar maandag nog belachelijk maakte in Veronica Inside, slaat zij nu terug naar hem. “Oké, dag Johan. #DagJohan moet het worden.

Brard vindt het onbegrijpelijk dat Derksen van mening blijft dat kasthomo’s zich moeten vermannen. “Korter door de bocht kan het natuurlijk niet. ‘Verman je nou’… Eigenlijk wordt de jeugd die niet uit de kast durft te komen bestempeld alsof ze lafaards zijn, terwijl het het meest gevoelige moment is in hun puberteit.”

Ik snap gewoon niet dat je kijkcijfers wil genereren door zo’n kwetsbare groep zo neer te halen en zo weinig empathisch vermogen te tonen. Ik vind het walgelijk. Johan Derksen zou eens wat dichter bij zijn gevoel moeten komen dat hij misschien ook een keer jankt als hij in de spiegel kijkt ’s ochtends.

Komediant Tijl Beckand daarop: “Hoe meer Johan aandacht krijgt met dit soort uitspraken, hoe meer schepjes we er bovenop doen.

Shownieuws had Bowi aan de desk staan, die door Derksen een ‘hysterisch homootje’ werd genoemd. Hij wekte onlangs de aandacht met een oproep voor meer homotolerantie in de voetbalwereld.

Bowi: “Ik vond het een beetje een laffe reactie van Johan, zeker na alle emotionele berichten die zijn gedeeld onder de hashtag SorryJohan. Dat je dat dan huilverhalen noemt en dat je zegt dat pesten een trend is… Laten we daar samen dan wat aan doen in plaats van een conflict creëren.

Evert Santegoeds vindt dat Derksen zijn mond moet houden. “Over voetbal wil ik graag wat van hem aannemen, maar ik denk niet dat hij er verstand van heeft of het makkelijk of moeilijk is om uit de kast te komen. Daar zou hij zich niet mee moeten bemoeien. Ik denk dat het heel moeilijk in te schatten is; het hangt af van je beroep en omgeving. Dat ziet hij niet in.

Zijn collega Koos van Plateringen: “Het had mooi geweest als hij had gezegd: ‘Alle mensen die ik heb gekwetst, dat was niet mijn bedoeling.’ Ik had het niet verwacht, maar ik had het wel mooi gevonden als hij dat had gezegd. Nu doet hij alsof je gewoon je mond moet houden en niet moet zeuren, terwijl die periode – als ik het op mezelf betrek – gewoon heel heftig en intens is. Je schaamt je rot voor het feit dat je op mannen valt, dus je denkt wel tien keer na om dat tegen iemand te vertellen.

Ook bij Pauw werd de reactie van Derksen besproken. Schaatser Mark Tuitert: “Ik vind het niet getuigen van goede smaak van Johan Derksen, laat ik dat vooropstellen. Maar of het de verantwoordelijkheid is van VI en Johan Derksen is een goede vraag. Ik vind dat in principe niet. Hij is daar om zijn mening te verkondigen. Dat is dat hele programma. Als iedereen weet: het is Johan Derksen en hij zegt… Sterker nog: we doen er allemaal aan mee. Hier wordt het getoond, iedereen duikt erop, dat is hoe de wereld in elkaar zit en hoe wij hem maken. We geven hem veel meer macht dan hij heeft.”

50Plus-leider Henk Krol: “Hij zorgt ervoor dat we er nu allemaal over praten. Ik weet niet wat hij er precies mee bedoeld heeft, maar eigenlijk moet je hem een beetje dankbaar zijn, want het feit dat het in de voetbalwereld nog steeds een taboe is, is iets dat we met z’n allen moeten bespreken. Doordat hij zijn opmerking gemaakt heeft, heeft wel tot gevolg dat het onderwerp weer alle aandacht heeft. Hoewel het niet zo bedoeld is, kan ik wel zeggen: ‘Dankjewel Johan.’”

Jeroen Pauw: “Wat ik opmerkelijk vind, en ik denk Johan zelf ook wel, is dat hij een programma maakt met die andere mannen – en ik vind het een erg leuk programma – en dat het verbazingwekkend is hoeveel ophef het allemaal oplevert. Het is op het Journaal.”

En Luuk Ikink op Twitter: “Was benieuwd, maar kon helaas niet live kijken. Net gezien en vind het een mooie eerlijke reactie van Derksen. Had verwacht dat ie koppig zou zijn en de kont in de krib zou gooien, maar Wilfred Genee zat er goed bovenop en vroeg door. En Derksen wilde vertellen. En ja, ‘huilverhalen’ is een lompe term, ik zou het zelf in deze context niet zo gebruiken… Maar hoe belangrijk is dat nu eigenlijk. De standpunten van beide kanten zijn duidelijk.. nu zand erover en door, zou ik als buitenstaander denken.

Lees ook:
BN’ers staan op tegen Johan Derksen: ‘#SorryJohan’ (donderdag)
RTL Boulevard weet nu al hoe VI gaat reageren (vrijdag)
Forum voor Democratie en PVV steunen Johan Derksen (vrijdag)
Bavaria, Kruidvat en Toto blijven VI gewoon sponsoren (vrijdag)
Sidney Smeets vindt column Angela de Jong dom (vrijdag)
Johan Derksen: ‘#SorryNotSorry’ (vandaag)

Foto: SBS
74 Reacties op “BN’ers reageren op reactie Johan Derksen”


 1. Robbie de Zinkviool

  Bowi is een echte homo.

 2. Weg bij de non

  Bowi is een echte homo.

 3. Pieter

  Johan ik ben het met je eens. Ik ben homo enik word moe van al die zeurpieten die zich bij elke scheet gekwest voelen. Ga iets nuttigs doen, ga een weerbaarheidstraining volgen.
  Voor de minister en haar laffe collega’s: jullie zijn selectief verontwaardige mutsen, maak jullie je maar druk over andere echt belangrijke zaken.

  En voor dat handjevol zogenaamde bekende Nederlanders die alleen maar bezig zijn reclame te maken voor zichzelf en hun zakken te vullen, kijk hier maar naar, stelletje uitgerangeerde laffe selectief verontwaardige (oude) mutsen.

  https://www.youtube.com/watch?v=VNWmzwHCIRE

 4. merel

  schouderklop voor Pieter !!!

 5. Woi!ter

  Johan heeft gelijk!

 6. TessaH

  Kijk al die huichelaars en roddelnichten die niets liever doen dan mensen kapot roddelen. Het is toch BELACHELIJK dat we dit soort waardeloos volk als moreel kompas voorgeschoteld krijgen!! ZOUT OP, STELLETJE HUICHELAARS.

 7. Robson

  Het zijn me ook een stelletje watjes daaro in Hilversum ,Johan heeft gewoon gelijk , verman jezelf is en doe het gewoon ,als al die homo’s nou is de zelfde energie gebruiken bij hun outcoming als bij het aanvallen van Johan Derksen, dan waren ze al stukken verder geweest , maar neee , die STUMPERS daar in Hilversum , willen liever dat je die Homo’s met een fluwelen handschoentjes moet aanpakken ,
  OM TE KOTSEN wekelijk waar

 8. Meneer Kaktus

  Opdat we niet vergeten:

  https://youtu.be/RRPu0bm4Ams

 9. Pieter

  Leraren die bang zijn om voor hun homo zijn uit te komen komt niet door een grappenmaker als Dersken, jonge homo’s die op school zitten en bang zijn komt niet door Derksen maar door onze fijne verrijkende multi culturele samenleving.

  Bedrijven die homo’s ahcter stellen bij een promotie omdat ze homo zijn komt ook niet door Derksen.

  En nu moedig zijn die laffe bekende Nederlanders en ander onzin volk? Zeer ongeloofwaardig!

 10. Jaja

  Ik ben zelf homo en ik word schijtziek van deze ophef.. je moet niet overal gekwest om voelen en zoals Pieter al zegt ga een weerbaarheidstraining volgen.

  En doooor

 11. TessaH

  Patty Brard heeft als rode draad door haar leven lopen dat ze met iedereen ruzie maakt en dat ze schoppen na geeft, zelfs aan overleden mensen. En dat mens moet nu ons gaan vertellen wat we van iets moeten vinden??

 12. Pieter

  Een vrouw als Patty Brard neem je toch niet serieus? Die vrouw is hysterisch en hypocriet.

 13. Darius

  Wat zijn onze BN ers toch geweldig goede mensen! Wat ben ik als homo toch blij met hun steun. Niet!. In plaats van te mekkeren over onschuldige plagerijtjes van Derksen zou men zich eens moeten afvragen waarom het tolerantieklimaat zo is veranderd dat jonge homo’s niet durven te zeggen dat ze homo zijn. Maar nee, dan haken ze af want o dan worden zij zelf weggezet als fascist door hun eigen BN er kringetje! Makkelijker om een “oudere witte man” digitaal te lynchen. Ik werd mij pas echt zeer negatief bewust van mijn anders zijn met de toenemende veranderende cultuur. Werd mij er plots van bewust hoe er vuil werd gekeken, gespuwd, omdat ik als man met man samenwoonde. En dat waren absoluut nooit van origine Nederlanders. En iedere homo weet dat ook. Daar zouden ze eens een hashtag voor moeten aanmaken. Waar ik mij wel gekwetst door voelde waren de types zoals Gordon, van Leer en aan die vreselijke Gay Parade. Die zette het beeld neer dat alle homo’s sexbeluste nichten zijn. En geloof mij, de overgrote meerderheid van de homo’s zijn heel normale deelnemers in de maatschappij zoals bijvoorbeeld Andre van Duin, die hard moeten lachen om Derksen.

 14. Remi

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2863746/massaal-gehuil-is-mij-nu-echt-te-veel

 15. Frank met snor

  Het legertje deugmutsen treedt weer aan. Even de door de bovenonsgestelden politiek correcte mening uitdragen. Werkelijk bijna niemand geloofd het nog. Ik woon als oude en herkenbare homo in Amsterdam west met mijn kleine hondje. Ik kan met goed fatsoen niet langs een groep mocro’s lopen zonder scheldpartij en spuug voor mijn voeten. Wijkagent doet niets, buurtvaders doen niets. Kranten en media staan vol met pesterijen van homostellen die uit huis worden getreiterd door de nieuwe NLers, ook in mijn buurt. Zeg daar eens wat van stelletje engnekken. De heer Derksen op een faut pas neerhalen maar je ogen sluiten voor de echte problemen die wij nichten ervaren. Het wordt tijd voor gele hesjes.

 16. Frank met snor

  @Pieter, je hebt helemaal gelijk in je schrijven.

 17. Pieter Zwart

  Wat is er meer nodig dan medeleven tonen?

  Johan zegt letterlijk. Cijfer jezelf niet weg, maar bijt door de zure appel heen om de rest van je leven jezelf te kunnen zijn en dat hij dat iedereen gunt.

  Wat is daar Chinees aan en wat mij het meest verbaasd: Waar is daar negatief aan?

  De hele #-gate heeft hier geheel niets mee te maken.

 18. west

  Zo zo, de enige die iets verstandigs zegt in dit rijtje is irritante Luuk…

 19. Bears’den

  Patty, hou je smerige borderline hoofd!
  Je bent nep, vies, genaakt, achterbaks, nep en nog veel meer..
  Je bent ronduit een slecht mens die alleen maar aandacht wil, of het nu over Johan gaat, of over de oorlog in Jemen, maakt je niet uit, je bent ziek en je wilt aandacht..

  Want dat is wat borderliners willen, lekker veel aandacht en alles wat je doet, doe je in extremen maten!
  Je bent een slecht en fake persoon, dus hou je waffel en rot op uit dit land en met je plofkop van tv.. Dikke heks!

 20. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Ja, dat is niet zo netjes van Patsy, meehuilen met de wolven in het bos.
  Heeft iemand gekeken gisteravond? Wij zijn benieuwd of die ogen nou eindelijk een keer open gaan? Is daar al wat aan gedaan?
  Wij hebben zelf niet gekeken vanwege ons actieve wegzappen-gedrag zodra een reliek uit devoudheid zich vertoont op de buis en bij andere wantoestanden.
  Enfin, Johan staat in de belangstelling en Veronica heeft supergoeie kijkcijfers.
  Daar gaat het weer om. Daarom.

 21. Willie

  In Arnhem is men helemaal gek geworden, daar heeft men een Kerstmarkt alleen voor homo’s. Nou ja heteroseksuelen mogen ook wel komen. Doe het eens andersom en de wereld is te klein.

 22. Ron

  De enige relevante opmerking van dat hele BN’er gilde wat zijn plasje hier over deed gisterenavond, en nog wel even door gaan de komende dagen verwacht ik, komt nog van Henk Krol.

 23. Fred

  Bears’den: is dat het enige wat je kunt zeggen?
  Ben je ontsnapt uit een psychiatrische inrichting of heb je een mobieltje van de verpleging gepikt en zit je stiekum te internetten op toilet? Over borderliners gesproken, kijk in de spiegel. Dag schatje, neem wel op tijd je pilletjes in, anders wordt je nog gekker.

 24. critikast

  Een minister die zich bezighoudt met uitlatingen van Johan Derksen. Hoe diep kan een land zinken? Johan is een van de weinigen op televisie die geen blad voor de mond neemt en weigert mee te lullen met die die BN-ers. De De Breij/Simons-clan beperkt zich gelukkig tot Amsterdam en omgeving. “In de provincie” krijgt Derksen massale steun en lacht men zich kapot om al die druktemakers in de Randstad. Hard werken mensen, genieten van het leven en laat Johan lekker zichzelf blijven. VI is een heerlijk, uniek programma dat zich onderscheidt van al die grijze brij die dagelijks aan ons op het scherm voorbij trekt.

 25. Curryworst

  Twan Huys met als vaste tafelgast Patty Brard.
  Dat is iets wat hij zich in zijn ergste nachtmerries niet had kunnen voorstellen toen hij nog anchorman bij Nieuwsuur was.
  Mediaflop van het jaar.

 26. Nationalistisch Conservatief-Liberaal

  Ik als homo ben het ook eens met Johan Derksen.

 27. robb

  Bears’den ben jij ook eentje die de hele dag op twitter dit soort bagger neer kalkt ,en Bears’den jij zit zeker op je zolderkamertje met je uitkerinkje terwijl Patty weer 2 duizend euro’s kan bij schrijven op haar rekening.

 28. TessaH

  En robb en Fred, zijn jullie van die figuren die alleen op de persoon kunnen spelen omdat jullie verder geen inhoud hebben? Vrouwen reageren vaak op de persoon, mannen reageren met inhoud en argumenten, kom op jongens.

 29. Paultje

  Ahhh. Alle ‘Bekende’ Nederlanders willen er ook een plasje over doen.

 30. Bears’den

  @ Fred en Robb

  Ik voel me goed, en ben zelf psycholoog dus ik weet waarover ik praat..

 31. Meneer Kaktus

  In Amsterdam is een voetbalclub waar elke twee weken vijftigduizend homo’s op de tribune zitten. Doet niemand moeilijk over, dus wat is het probleem?

 32. TessaH

  Zouden die bekende Nederlanders maar eens een plasje durven te doen over de intrinsieke homofobe gewelddadige islam en haar voetvolk alhier. Maar dat zit er als twitterophefje voorlopig niet in, vrees ik. #hypocriet #wegkijken

 33. TessaH

  Haha meneer Kaktus! Hoe is het met de caravan?

 34. Pakalu Papito

  Hihi Meneer Kaktus de teletekst supporter :D

 35. Fred

  @Bears’den: en jij helpt mensen met problemen?
  Heb jij je reacties wel eens gelezen op MC.
  Dat is gewoon ziek man. Sorry, ik geloof je niet.
  Er bestaat ook zoiets als pathologische leugenaars….

 36. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  #TeamJohan 👍🏼💪🏼

 37. Paul Lamote

  Kan iemand uitleggen wat er zo interessant is aan de mening van een BN’er?

 38. Britt Scholte Lover

  Ik als Homo durf nu eindelijk uit de kast te komen dankzij JOHAN DERKSEN

 39. robb

  TessaH :Als mensen zo asociaal schrijven wil ik daar wat van zeggen ,of vind jij dat normaal ik niet .

 40. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Ik als hetero wil eigenlijk homo worden, alleen maar door Johan Derksen!
  #TeamJohan 💪🏼👍🏼

 41. Bart

  Nou Bowi bel hem op want ik denk dat hij, Wilfred en de eigenlijk het hele programma best bij zou willen helpen. Probeer dan ook gelijk met het stop zetten van de gaypride, etiketjes als homo en lesbi en afkortingen als LHBTIQ want dat gaat jullie die in algehele acceptatie niet verder brengen. Men wil als normaal net als iedereen bestempeld worden dus dan moet dat het uitgangspunt worden. En zorg er gelijk even voor dat Arie Boomsma niet langer optreed als woordvoerder van alle homo’s. Laat die zich gewoon lekker met zijn sportschool bezighouden en die levensgevaarlijke shakes voor bij het sporten die hij aan jongeren staat aan te prijzen hoor heel veel geld. Gek genoeg hoor je daar niemand over.

 42. hemeltje

  in elke moskee wordt elke dag de homo aangevallen daar hoor je geen mens over………..

 43. Kim Jong un-dos-tres

  Je kan natuurlijk niet tegen iemand die als gay is geboren zeggen: je moet uit de kast komen. Komop.
  De oplossing ligt bij de omgeving en het toverwoord is: acceptatie. En of iemand nou een stoere homo is of een verlegen mietje, wat maakt het uit.
  En ga dan lekker door met je leven, zonder je druk te maken over een ander.

  “If you don’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else? Can I get an ‘amen’ inhere?”

 44. Nationalistisch Conservatief-Liberaal

  Alle ophef rond #SorryJohan doet haast vermoeden dat Derksen met een betonschaar de tanden uit het gezicht van een homo heeft geslagen.
  O nee, wacht, daar was helemaal geen ophef over. Het werd niet eens als homofoob gezien. Raar land is dit toch.

 45. weethetbeter

  Nederland is op hol geslagen. Een minister ík had nog nooit van haar gehoord ,het moet niet gekker worden”maar ik blijf achter Johan staan een geweldige vent !!!!!!VI is het leukste programma op tv !!!!!!

 46. Kattie

  Dat die BNNERS .NAAR ZICH ZELF KIJKEN DIE TIJL VRESELIJK PERSOON . EN PATTY HEEFT ZOVEEL MENSEN .BELEDIGT ..IK VIND PATTY HOE SMALLER ZE WORD .HOE ERITANTER .EN DUIKT WEER OVERAL OP .VRESELLIJK!!.NIET DAT IK HET VAN JOHAN GOEDKEUR

 47. TessaH

  Kattie, zet je capslock uit en je spellingscontrole aan. Please.

 48. Kattie

  DARIUS DUIMPJE .GOED GESCHREVEN

 49. aammehoela

  Ben in de loop van de jaren minder homofoob geworden. Heb zelfs waardering voor de homo’s die zich normaal gedragen en zelfs afgeven op de groep die we “relnichten” noemen. Misschien tijd voor een nieuw woord. Laten we homofoob gebruiken voor de echte haters en zij die op zich geen problemen hebben met deze groep, maar wel met de aandachtstrekkers het woord “relnichtfoob” gebruiken. Daar zou je mij deels onder kunnen schikken, alhoewel ik absoluut tegen geweld ben. Maar ik word vooral moe, echt moe, van dit soort gasten. Dat gedoe in Amsterdam op de eerste zaterdag in augustus bv. Daar kots ik echt op.

 50. TessaH

  @aammehoela. Mensen die het woord “normaal” inzetten om anderen te corrigeren neem ik niet serieus.

 51. Kim Jong un-dos-tres

  @TessaH
  Goed zo, ik ook. <3

 52. Gert-Jan

  MC, U noemt Brard en Huys bekende Nederlanders.

  Maar het zijn wel die Nederlanders, die het meeste uitgelachen worden door de Nederlandse TV kijkers.
  Allebei losers, hun mening is van nul en generlei waarde.

 53. Huiskamer

  Inderdaad. Over de uitroepen over homo’s in de moskee wordt wanhopig gezwegen. Want dat mag het plebs niet weten. Nee, dan snel Derksen (FvD dus) aanpakken. Want racisme, populisme, nazisme. Want daarmee kun je zo gewild een “gutmensch” worden en is je baantje verzekerd bij het RTL/NPO kartel.

 54. Bears’den

  @ Fred

  Nee he he, tuurlijk ben ik geen psycholoog..
  En zo erg zijn mijn uitspraken niet, alleen als het om die heks gaat!

 55. Jeffrey

  @Bears’den: Dus je geeft toe dat je hier op MC liegt?
  I knew it.

 56. Reindert

  Pieter
  Sat 01 Dec 2018 om 9:04
  Leraren die bang zijn om voor hun homo zijn uit te komen komt niet door een grappenmaker als Dersken, jonge homo’s die op school zitten en bang zijn komt niet door Derksen maar door onze fijne verrijkende multi culturele samenleving.

  Bedrijven die homo’s ahcter stellen bij een promotie omdat ze homo zijn komt ook niet door Derksen.

  En nu moedig zijn die laffe bekende Nederlanders en ander onzin volk? Zeer ongeloofwaardig!

  ——

  Tuurlijk, alles is altijd de schuld van de moslims. Hoe bedoel je projectie. Homohaat komt in alle gelederen en volken voor, ook in Nederland is een groot deel van de autochtone bevolking niet zo gediend van homo’s.

 57. Bears’den

  @ Jeffrey

  Ik lieg? Nee ik zei expres dat ik psycholoog was omdat hij mij psychisch noemde..
  Erg snucher ben je niet he..

 58. Daan

  Bears Den

  Leer jij eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands typen met je snucher.

 59. LLRV

  #DagPatty

  TeamDerksen

 60. Joop55

  Brard is een viswijf zonder enig inzicht in allerlei, bij het stoerste groepje van het schoolplein willen horen maar dan de zwakste schakel zijn.

 61. Bears’den

  Oke Daan, ik zal er op letten..

 62. anoniem

  Hoe meer mensen het over Derksen blijven hebben, des te hoger kan hij zijn salaris houden… :-D

 63. Whitedog

  Als al die bekende Nederlanders zich nou eens echt zouden inzetten voor homo acceptatie dan zijn we gezegend.

  Pak de huidige import jeugd eens aan. Hun ouders kwamen naar Nederland omdat ons land een vrij land is waar je alles mag de mens en zijn. Maar die import jeugd verpest alles waarvoor onze (voor) ouders hebben moeten knokken.

 64. anoniem

  Zo vrij is Nederland niet.. Ik zie hier nog geen homo Minister President worden..

 65. Ernst

  Het zal Johan een worst zijn welke geaardheid iemand heeft. Hij porbeerde juist een lans te breken voor de groep homo’s. En uiteraard op zijn bekende, beetje onhandige manier. Heerlijk programma dat VI.

 66. #BOYCOT VERONICA INSIDE

  JOHAN DERKSEN WE BLIJVEN JE ZOLANG PESTEN TOTDAT JE VERDWIJNT VAN DE TV

 67. #BOYCOT VERONICA INSIDE

  JOHAN DERKSEN WE BLIJVEN JE ZOLANG PESTEN TOTDAT JE VERDWIJNT VAN DE TV

 68. B klein

  Zijn woorden worden bij de hypocriete programma’s verdraaid om kijkcijfers te genereren. Vooral opvallend was de reactie van sophie hillebrand wat een hypocriet eng meisje us dit geworden zeg. Met haar waldemarretje. Had niet misstaan in de vorige eeuw bij knze buren. Engnekken die een afwijkende mening niet tolereren. En het normaal vinden dat er een kristallnachtachtige reactie komt omdat iemand iets zegt wat ze niet zint. Hoe vreemd is het dat een homo als normaal ervaren dient te worden en geaccepteerd en je mag er geen grappen over maken. Juist als je er grappen over maakt hoor je erbij. Juist homo’s hebben onder elkaar keiharde nietsontziende cynische humor. En als het volgens de bn-ers zogenaamd zo geaccepteerd s waarom heet het dan uit de kast komen juist bij dit hypocriete kliekje. Juist zij genereren aandacht om geld te blijven verdienen. En dan dit ken jij een hetero in je omgeving die de hele tijd roept ik ben hetero???
  Het maakt geen ruk uit welke kleur je hebt, welk geloof, welk geslacht en wie je het liefst neukt. En zo denkt derksen er ook over. Stop alleen met het voortdurend het slachtoffer uit hangen want dan ben je niets meer dan een slachtoffer. Juist als je er trots op bent laat je zien wie je bent. Klaar. En sophie en waldemarretje zoek lekker hulp want uiteindelijk zijn jullie alleen in jezelf geïnteresseerd.
  En johan is geen homofoob, geen rascist en absoluut geen engnek.

 69. Vakwerkhuisje

  Die Papoea moet haar fresse houden.

 70. Jan Hoekstra

  Johan heeft het goed uitgelegd en na mijn mening heeft hij gelijk. Waarom moeten wij steeds naar Patty Brard haar mening luisteren? Ik word erg moe van die vrouw.

 71. kampie

  Homootjes zuchten wel snel. Weinig relativeringsvermogen. Zo ook het homootje te gast bij Shownieuws

 72. Vrede

  Respect voor de reactie van Luuk. Weleens aangepakt door Derksen dus hij blijft daar niet in hangen en heeft een objectieve mening.

 73. Marco55

  De werkelijke oorzaak van alles wordt verzwegen….
  Derksen, ga door! VI is het laatste baken van vrijheid in deze communistische heilstaat.

 74. De Paus

  Het is heel erg wanneer de ziekte van homo geconstateerd wordt.
  Ongepast om daarmee te kwetsen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.