Tv-medium Char Margolis schnabbelt nu in restaurants

Het Amerikaanse medium Char Margolis hield jaren geleden miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd op RTL 4, maar dat is definitief verleden tijd: het alfabet voorlezen kan de kijker zelf ook wel. Maar wat doet ze dan tegenwoordig? De Story heeft zijn researchredactie aan het werk gezet en die kwam tot een schokkende ontdekking. “Ze verdient haar brood met schnabbels in restaurants. Zo trad ze onlangs op tijdens lunchbijeenkomsten in een Grieks en Aziatisch etablissement“, meldt het blad.

Er is iets met een a, een f en een g: Char is afgegleden. “Tussen de gangen door brengt ze de gasten in contact met hun overleden dierbaren.”

Ze heeft ook nog een soort van talkshow, op Twitter. Die worden niet bepaald miljoenen keren bekeken. “Haar huidige uitzendingen worden slechts een paar honderd keer aangeklikt.”

Mist ze haar Hollandse gloriejaren niet? Haar persoonlijk assistent Nicole Smith laat aan Story weten: “Het gaat heel goed met Char. Ze heeft een tijd rondgereisd, en haar agenda stroomt vol met nieuwe projecten, allemaal in de VS. Een terugkeer naar Nederland staat niet op de planning.”

Het Story-artikel ‘Afgedankt tv-medium Char werkt nu in restaurants’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen