Tim Kamps mist Viktor in vtwonen: ‘Kees Tol is niks’

Cabaretier Tim Kamps, ook bekend van Wie is de Mol, vindt het een groot gemis dat Viktor Brand is gestopt met het woonprogramma vtwonen op SBS 6. Dat zegt hij in de VARAgids. SBS 6 laat de vtwonen-titels tegenwoordig presenteren door mindere goden als Airen Mylene en Kees Tol. “Ik kijk zelf heel veel tv. Als ik thuis kom, zet ik meteen de tv aan. Ik kijk graag naar metamorfoseprogramma’s als vtwonen. Viktor Brand vind ik heel leuk. Ken je die?“, aldus de komediant in het televisieblad.

Brand is echt een sympathieke vent, vindt Kamps. “ Ik volg hem ook op Instagram. Hij is altijd zo vrolijk! Dan denk ik: het kán dus. Hij plukt het leven, elke dag.

Kamps is ook altijd plaatsvervangen blij voor Brand. “Ik weet inmiddels dat hij gay is, maar hij had een hele tijd geen vriend. Op een gegeven moment zag ik dat hij wel een vriend had, toen was ik toch blij.”

Tegenwoordig kijkt Kamps iets minder graag naar vtwonen. “Airen Mylene presenteert het nu. Zij doet het goed, maar ze is geen Viktor Brand. En dingetje, hoe heet die gast uit Volendam? Ja, Kees Tol, die heeft ook zo’n programma, maar die vind ik vervelend. Dan zap ik weg.”

Het VARAgids-interview met Tim Kamps kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen