Samantha Steenwijk wil geen eendagsvlieg zijn

Samantha Steenwijk wil niet een van de vele talentenjachtkandidaten worden waar je nooit meer wat van hoort. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Steenwijk heeft het nog altijd heel erg druk met optreden. “We moeten koken op vrijdag, voor het hele weekend vooruit, omdat we anders niet eens meer de tijd hebben om iets klaar te maken. Het ene optreden na het andere heb ik dan. Ik voel echt dat ik nu de kans heb om een lange, serieuze carrière op te bouwen“, aldus de zangeres.

Momenteel is de The Voice-ster een van de meest geboekte artiesten bij het managementbureau van Gerard Joling. “Ik vertik het ook om een eendagsvlieg te worden. Dat gaat me niet gebeuren.

Het is wel behoorlijk aanpoten, aldus Steenwijk. “Het komt vaak voor dat je niets meer hoort van deelnemers aan talentenjachten. Eigenlijk is het meedoen aan zo’n veelbekeken show een omgekeerde carrière.”

Je staat meteen in de belangstelling en op de top van een berg, maar daar moet je dan wel zien te blijven, terwijl de kans groot is dat je naar beneden kukelt. Zo wil ik niet eindigen en daarom blijf ik ervoor knokken.

Het Telegraaf-interview met Samantha Steenwijk kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen